Elképesztő, milyen bombaformában van a Dallas 75 éves sztárja

Forrás: NORTHFOTO -
alak Dallas Linda Gray
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Samanthát alakító színésznő hihetetlenül jól tartja magát, alig hisszük el, hogy hamarosan közelebb lesz a 80-hoz, mint a 70-hez!

Erős, karakteres nőt formált meg a Dallas című sorozatban Linda Gray, aki azóta sem veszített szinte semmit a kisugárzásából. A mai napig remek formában van a színésznő, akinek van egy 50 éves lánya, és a legidősebb unokája is hamarosan betölti a 25-öt.

Forrás: NORTHFOTO
Hatalmas hiba: Bochkor Gábor helyeselt egy nácikat éltető hallgatói sms-rehttp://www.life.hu/sztarok/20160610-bochkor-gabor-helyeselt-egy-hallgatoi-smsre-ami-a-nemetek-vesztesegen-sajnalkozott-az-oninditoban.htmlA rádiós műsorvezető a legrosszabb módon reagált le egy hallgatói sms-t. Az illető sajnálatát fejezte ki, hogy a II. világháborúban nem a németek nyerte, Bochkor Gábor pedig helyeselt. TV + SztárokOrigoSzexi menyasszony lett a pucér reality főszereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20160610-a-viasat3-adam-keresi-evat-pucer-tarskeresojenek-petraja-szexi-menyasszony-lett.htmlRendhagyó módon találkoztak, ennek megfelelően különleges nászajándékkal kedveskedett Petra Josie-nak. TV + Sztárok--Kiss Ramóna visszatér a Barátok köztbehttp://www.life.hu/sztarok/20160610-kiss-ramona-visszater-a-baratok-koztbe.htmlHárom hónap pihenő után újra a Mátyás király téren láthatjuk Kiss Ramónát.TV + SztárokOrigoGáspár Győző: "Ekkora utálathadjárat a Győzike-show idején volt utoljára"http://www.life.hu/sztarok/20160610-ujabb-fordulat-gyozike-testepito-botranyaban.htmlLegutóbb a Győzike Show idején örvendett ekkora közutálatnak Gáspár Győző - állítja magáról. Dagad a botrány. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoHatalmas baki vagy szándékosság? Elírták Vujity Tvrtko nevéthttp://www.life.hu/sztarok/20160609-a-life-bulvarrapjeben-schumacher-liptai-claudia-vujity-tvrtko-palvin-barbi-olah-ibolya.htmlHegyi Roli, a Life.hu rappere ezen a héten sem kíméli a celebeket. Rímbe foglalva elárulja, mi történt mostanában a hírességekkel.TV + Sztárok--Botrány! A Class FM kétmillió forintot fizethet a közeljövőben http://www.life.hu/sztarok/20160609-a-morning-show-miatt-fizethet-a-class-fm-tobb-eljaras-is-folyik-az-onindito-ellen.htmlJelenleg folyamatban van két eljárás a Music FM Önindító műsorának két adása miatt, a Class FM pedig kétmillió forintot fizethet. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.