Botrány! A Class FM kétmillió forintot fizethet a közeljövőben

Önindító Morning Show Class FM Bochkor Gábor Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jelenleg folyamatban van két eljárás a Music FM Önindító műsorának két adása miatt, a Class FM pedig kétmillió forintot fizethet.

A Class FM-en en sugárzott Morning Show január 14-i és 19-i műsorában elhangzottak hibás korhatárbesorolása miatt adásonként 1 millió forint bírság megfizetésére kötelezte a Médiatanács a rádió szolgáltatóját, mert a beszélgetéseket a 12-es besorolás helyett a 16 éven aluliaknak nem ajánlottként kellett volna közzétenni - közölte az NMHH.

Forrás: Fb / Morning Show

A Médiatanács a reggeli műsorok korhatárbesorolási szabályoknak való megfelelését rendszeresen ellenőrzi. Jelenleg is folyamatban van két eljárás a Music FM Önindító műsorának két adása miatt, a múlt héten bírságban részesült a Tilos Rádió 7Térítő című műsora, a Sláger FM-re az említett e heti szankciót szabták ki, a Class FM-nek pedig a mostani döntéssel együtt összesen öt adás kapcsán kell bírságot fizetnie - írja az Origo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.