Hűha! Nagyon kacér fürdőruhában szeli a habokat Christina Milian

Forrás: AFP/Jason Kempin -
nyaralás fürdőruha Christina Milian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő Ibizán mutatta meg formás idomait. 

Christina Milian nem az a szégyenlős fajta: olyan sokat mutató, egyberészes fürdőruhában mártózott meg a minap a tengerben, hogy még Rihanna is félve venne fel egy ilyen darabot. A róla készült fürdőruhás képeket a Daily Mail-en meg is nézheted.

Forrás: AFP/Jason Kempin

A fiatal énekesnőt nem zavarta, hogy gyakorlatilag az egész melle kilátszott a dresszből: így is önfeledten pancsolt a habokban Ibizán. Az elöl és oldalt is kivágott darab nem hagyott sokat a képzeletre, de minek is tette volna: nyáron, pláne Ibizán mindent szabad!

Ibiza egyébként ilyenkor a világsztárok egyik kedvenc nyaralóheye: itt lazulgat többek között Kate Hudson, és ez Jamie Dornan egyi kedvenc szigete is.

Pucér fenék és kikacsingató punci – Az elmúlt hónapok legnagyobb villantásaihttp://www.life.hu/trend/20160715-popsik-cicik-puncik-az-ev-eddigi-legnagyobb-vllantasai.htmlTúl vagyunk a 2016-os év felén, így ideje felmérni, hogy milyen botrányos megoldásokat láttunk mostanáig a hollywoodi sztároktól. Következzenek az idei év eddigi legnagyobb vörös szőnyeges villantásai. TrendAFPHódi Pamela egy igazi bombanő: nézd meg szexi fotóját! http://www.life.hu/trend/20160718-hodi-pamela-igazi-istenno-igy-feszit-a-parton-berki-krisztian-kedvese-dogos-foto.htmlHódi Pamela hosszú lábakat és igencsak dögös dekoltázst villantott a hivatalos Instagram-oldalán. A sztárt persze azonnal bókok hadával rohamozták meg. Trend--Új frizurát villantott Tápai Szabina: Nagyon dögös!http://www.life.hu/trend/20160718-tapai-szabina-sportolono-nagyon-csinos-frizurajaval-pozolt.htmlA gyönyörű sportolónőnek nincs szüksége fiatalításra, hiszen még csak 30 éves, új frizurájával azonban úgy fest, mint egy huszonéves egyetemista. Trend--Dögös! Kulcsár Edina egy perc alatt öltözött át a Magyarország Szépe műsorbanhttp://www.life.hu/trend/20160717-kulcsar-edina-egy-perc-alatt-oltozott-at-a-magyarorszag-szepe-musorban.html2014 nyertes királynője természetesen ott van a Magyarország Szépe döntőjében. Énekelt is, zsűrizik is, és persze sebtiben át is öltözött.TrendFotó: Szabó Gábor - Origo7 sminktermék, amit mindenképpen vigyél magaddal a nyaralásrahttp://www.life.hu/trend/20160712-simktermekek-amit-mindenkeppen-vigyel-magaddal-nyaralasra.htmlNyaraláskor érdemes alaposan átnézni, mire is van szükség. Mivel úgyis rengeteg holmit viszünk, ahol csak lehet, minimalizáljunk. Nézzük, melyek azok a sminktermékek, amik feltétlenül veled kell hogy menjenek az utazásra. TrendOrigoTatár Csilla gyönyörű ruhában keresi Magyarország szépéthttp://www.life.hu/trend/20160717-tatar-csilla-musorvezto-gyonyoru-ruhaban-keresi-magyarorszag-szepet.htmlKulcsár Edina és a Hoolingans közös dalával elstartolt a Magyarország Szépe szépségverseny.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.