Cuppanós, szupermini ruciban mutatta meg elképesztő fogyását Kim Kardashian

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Mixy -
diéta fogyás kim kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian tett róla, hogy a legutóbb viselt kisfeketéje tényleg a lehető legkisebb legyen. Bejött neki - most mindenki a celeb darázsderekáról beszél!

Kim saját bevallása szerint 27 kilót hízott második terhessége alatt, emellett az utóbbi években rárakódott 4-5 kiló plusz, egyszóval elég sok súlyt szeretett volna leadni a kisfia születése után. Most megmutatta, neki ez is sikerül: íme az 56 kilós Kim Kardashian!

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Mixy

A sztár céljaegyébként az 54-55 kilós álomsúly. A közösségi oldalán meg is kérdezte rajongóit, nem tűnik -e úgy, mintha Photoshoppolták volna a derekát...Persze a korrekció nem történt meg, Kim tényleg így fest.

A celeblány példáját azonban nem érdemes követni, egy ekkora súly fél év alatti leadása ugyanis nem tesz jót a szerezetnek. A lassú, heti fél, maximum 1 kilós fogyás hosszú távon nagyobb eredményrevezet, mint Kim őrült Atkins diétája és állandó edzése.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.