Duci kislányból Pocahontas lett: ma ünnepli szülinapját Radics Gigi

Forrás: Facebook/Radics Gigi -
duci Pocahontas Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú utat járt be Radics Gigi, mire eljutott oda, ahol most tart. Bizony ő tudja, mi az a kitartás, hiszen rengeteget kellett változnia külsőleg és belsőleg egyaránt.

Nem volt könnyű Radics Giginek, de most ott van, ahol lennie kell. Ehhez azonban rengeteg kitartásra volt szüksége, hiszen feladhatta volna az első kudarc után. Gigi első Megasztáros szereplése nem hozta el a várva várt sikert, a második szériában a legjobb 24-ből esett ki az énekesnő.

Forrás: Facebook/Radics Gigi

Akkor még külsőleg és belsőleg sem az a lány volt, aki ma sikert sikererre halmoz, de ő elkeseredés helyett még keményebben dolgozott. Évekkel később újra jelentkezett a Megasztárba, amit már meg is nyert! Itt kezdődött el az ő igazi karrierje, és azóta is felfelé ível. Radics Gigi mára nővé is érett, nem kis munkával elérte, hogy tehetsége mellett az alakja is irigylésre méltó legyen.

Szerintük Gigi mára úgy néz ki, mint Pocahontas, és ezt fotóval is bizonyítani tudjuk.

photo by my bro @rt.tamas #musicvideo

Gigi Radics (@gigiradics) által közzétett fénykép,

Ganxsta Zolee: "Nem tudom hogyan tovább. Lehet hogy nincs is"http://www.life.hu/sztarok/20160818-ganxsta-zolee-kiborult-facebookon-kelt-ki-magabol-a-nepszeru-enekes.htmlA népszerű zenész olyan bejegyzéseket tett közzé közösségi oldalán, mellyel szó szerint halálra rémisztette a rajongóit. Van okunk aggódni? TV + Sztárok--Sarka Kata: "Aljas dolognak tartom az ilyet"http://www.life.hu/sztarok/20160818-visszaeltek-sarka-kata-fotoival.htmlEgy svájci oldalon Sarka Kata mosolyog vissza egy relaxáló masszázst kínáló weboldalról. Azt mondja, egy ideje nem, de korábban már történt vele hasonló. Aljaságnak tartja, hogy ellopták a képeit, de nem különösebben érdekli. TV + Sztárok--Sofia Vergara is bűnbe esik - gyakrabban, mint szeretné!http://www.life.hu/sztarok/20160817-sofia-vergara-a-modern-csalad-sztarja-imadja-az-edesseget.htmlA modern család dögös anyukája szenvedélyesen szereti férjét, a szexi Joe Manganiellót. De van még egy szenvedélye... TV + SztárokJanicsák Veca végre mesélt kislányárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160817-alighogy-megszuletett-janicsak-veca-gyermeke-a-ferje-maris-masba-szerelmes.htmlAz énekesnő alig négy hónapja szülte meg kislányát, Emmát, erről és arról is mesélt, hogy gyermekük születése után férje máris szerelembe esett. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki mostanság a Vad Angyal sztárja, a 39 éves Natalia Oreirohttp://www.life.hu/sztarok/20160817-ma-39-eves-a-vad-angyal-sztarja-a-szineszno-ennyit-valtozott-az-utobbi-evekben.htmlEmlékeztek még a Vad Angyalra? Mi lelkesen bólogatunk, hiszen hogyan is felejthetnénk el azt a szappanoperát, ami évekkel ezelőtt milliókat ültetett le a tévé képernyői elé, köztük minket is. Natalia Oreiro egészen fiatalon kezdte a szakmát, a várva várt ismertséget pedig a Vad Angyal hozta el számára. Azóta azonban rengeteg idő eltelt, ezért megnéztük, mennyit változott a színésznő az utóbbi években... TV + SztárokOrigoJustin Bieber nem bocsát meg Selena Gomeznek http://www.life.hu/sztarok/20160817-justin-bieber-nem-bocsat-meg-selena-gomeznek-a-zenesz-torolte-magat-az-instagramrol.htmlMég közel sincs vége az egykori szerelmespár közötti háborúnak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.