Katalin hercegné Vilmos herceg Kanada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hercegi pár és a gyerekek nyolc napot töltenek Kanadában, ez idő alatt pedig Katalin bemutatja ruhatárának legszebb darabjait. Mutatjuk is a legfrissebb szettjét, amiben gyönyörű volt!

A hercegnő és családja a hétvégén érkezett meg Kanadába, vasárnap délután pedig már olyan szép volt Katalin, hogy meg sem látszott rajta a sokórás utazás. Míg a gyerekek a bébiszitterükkel voltak, Katalin és Vilmos a kanadiai miniszterelnökkel, Justin Trudeau-val és feleségével, Sophie Grégoire Trudeau-val vettek részt egy hivatalos eseményen. Katalin egy közel másfél millió forintos, a jövő tavaszi Alexander McQueen-kollekcióból származó ruhát választott. A ruha modern volt, mégis romantikus, istenien állt a hercegnőnek!

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Chris Jackson

Katalin persze jól tudja, milyen kiegészítőkkel dobja fel a szettjét. Abszolút klasszikusan választott, a piros tűsarkú cipőjéhez ugyanolyan színű táskát vett fel.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Andrew Chin

Nekünk nagyon bejött az összeállítás!

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Andrew Chin

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.