Rihanna, a kaméleon: Bob Marley-nek öltözve flangált New Yorkban

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Abiy -
fashion week Bob Marley Rihanna stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétség sem férhet ahhoz, hogy Rihannánál jobban és gyakrabban senki sem tud stílust váltani. A világsztár legutóbb nagyon lazára vette a figurát - mutatjuk is, ő milyen szettben kezdte a novembert!

Épp egy hónapja írtunk Rihanna vadiúj frizurájáról: október eleje óta az énekesnő ugyanis a raszta tincsek szerelmese lett. Eddig azonban a csajos stílust vegyítette az extravagánssal, most azonban úgy döntött, ehhez a hajhoz a laza cuccok még jobban passzolnak. Naná!

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Abiy

Az énekesnő New York-ban forgatja az új, Ocean's Eight című krimit, a forgatásra pedig jópár testőr kíséretében, egy elég extra szettben érkezett a világsztár.

Riri bakancsot, szakadt farmert, military kabátot, Bob Marley-stílusú fejfedőt és pólót viselt. Ennél lazább cuccban régen láttuk a világsztárt, de persze jól állt neki!

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Abiy

A filmben egyébként fél Hollywood feltűnik: szerepel benne Cate Blanchett, Sarah Paulson, Sandra Bullock, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter és Damian Lewis is. Alig várjuk!

Ez tényleg te vagy, Lady Gaga?http://www.life.hu/trend/20161102-lady-gaga-teljesen-atalakult-szolid-ruhaban-jelent-meg.htmlHol van már a nyers, marhabőr ruha...Lady Gaga jó ideje bizonygatja már, hogy tud ő stílusos is lenni, ha akar, ezt pedig meg is mutatta legutóbbi nyilvános szereplése alkalmával. Trend--Egy pizsamában a kedvenc fotelünkből - Az online vásárlás top 10 előnyehttp://www.life.hu/trend/20161027-az-online-vasarlas-top-10-elonye.htmlAz internet elterjedése forradalmasította a vásárlási szokásokat. Mivel számos előnnyel jár, ha online webshopban vásárlunk, ezért az emberek jó nagy százaléka szinte már csak nézelődni jár a boltokba. Nézzük csak, milyen előnyei vannak annak, ha otthonról, a kényelmes karosszékből intézzük bevásárlásainkat! TrendOrigoÍgy sminkelj, ha Skorpió a csillagjegyedhttp://www.life.hu/trend/20161024-igy-sminkelj-ha-skorpio-a-csillagjegyed.htmlMinden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha a Skorpió havában születtél. Trend--Sztárok és az idei év legjobb halloween-jelmezei: Fotógaléria!http://www.life.hu/trend/20161030-magyar-es-kulfoldi-sztarok-es-az-idei-ev-2016-legjobb-halloween-jelmezei.htmlSzinte az egész világ Halloween lázban ég, a külföldi és a magyar hírességek egyaránt. Trend--Hajkereskedelem, avagy a fekete arany útja Indiától az európai szalonokighttp://www.life.hu/trend/20161029-hajkereskedelem-avagy-a-fekete-arany-utja-indiatol-angliaig.htmlAngliában az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvend a hajpótlás, amely során a fodrászok valódi hajjal dúsítják fel az arra vágyók frizuráját. Jelenleg Anglia a harmadik legnagyobb hajimportőr a világon, évi 43 millió tonna hajat vesz. De vajon a fodrászoknál sorban álló nők sejtik, hogy honnan, pontosabban kiktől is származik az új hajuk? Trend--Félmeztelen fotóval figurázták ki Kim Kardashiant http://www.life.hu/trend/20161102-kim-kardashian-foto-genie-bouchard-kifigurazta-a-hires-celeblanyt.htmlA kanadai teniszezőnő, Genie Bouchard a hollywoodi celeblány egyik leghíresebb szelfijét parodizálta, mely persze azonnal elnyerte a rajongók tetszését. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.