Ez tényleg te vagy, Lady Gaga?

Forrás: AFP/Behrouz Mehri -
fashion week Lady Gaga sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hol van már a nyers, marhabőr ruha...Lady Gaga jó ideje bizonygatja már, hogy tud ő stílusos is lenni, ha akar, ezt pedig meg is mutatta legutóbbi nyilvános szereplése alkalmával. 

Egy feltűnő, combvillantós ezüst ruha, szexi tűsarkú, kalap és egy hosszított, pasztellrózsaszín blézer: tőle kissé szokatlan szettben mutatta be legújabb, Joanne című albumát Lady Gaga Tokióban. Persze a ruhaválasztás nem véletlen: az album borítján is egy ilyen rózsaszín kalapot visel a világsztár.

Forrás: AFP/Behrouz Mehri

A 30 éves énekesnőt többnyire feketében, de legalábbis vadabb színekben látni, a rózsaszín tőle merőben szokatlan választás, de meg kell hagyni, jól áll neki ez a stílus! Ráadásul Gaga azt is megmutathatta, hogy a combjai bizony irtó dögösek!

A világsztár szíve jelenleg szabad: idén nyáron, 5 év után szakított kedvesével, Taylor Kinney színésszel, nemrég pedig az is kiderült, mi volt a különválás oka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.