COMET: Kiss Ramóna rózsaszín hajjal sokkol

Forrás: Polyák Attila/Origo -
színésznő Barátok közt Kiss Ramóna Comet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi is különleges hajkoronával érkezett a gálára, de Kiss Ramóna frizurája viszi a prímet.

Mindenki legnagyobb meglepetésére a Barátok közt sztárja rózsaszín hajkoronával jelent meg:

Kiss Ramóna meghökkentő frizurával érkezett a Cometre Forrás: Polyák Attila/Origo

De nem csak ez volt érdekes a Barátok közt színésznőjén, szemfüles riporterünk meglátta, hogy tetoválás van lábfején. Videónkból az is kiderül, mit jelet ez számára:

COMET: Tóth Gabi különleges szettben és extrém hajkoronával gálázikhttp://www.life.hu/trend/20161125-comet-2016-toth-gabi-enekesno-kulonleges-szettben-es-extrem-hajkoronaval-galazik.htmlTóth Gabi különleges ruhakölteményben érkezett a gálára, a párjával, Trap kapitánnyal az oldalán.TrendOrigoSzuper manikűr, amit kezdőként is meg tudsz csinálnihttp://www.life.hu/trend/20161116-manikur-amit-kezdokent-is-meg-tudsz-csinalni.htmlEzúttal egy kezdők által is könnyedén kivitelezhető, levélkés manikűr elkészítését mutatom meg nektek! Vágj bele bátran! Trend--Szuper manikűr, amit kezdőként is meg tudsz csinálnihttp://www.life.hu/trend/20161116-manikur-amit-kezdokent-is-meg-tudsz-csinalni.htmlEzúttal egy kezdők által is könnyedén kivitelezhető, levélkés manikűr elkészítését mutatom meg nektek! Vágj bele bátran! Trend--Iszak Eszti és Istenes Bence így készülnek a COMETrehttp://www.life.hu/trend/20161125-iszak-eszti-es-istenes-bence-musorvezetok-igy-keszulnek-a-comet-galara.htmlA Comet műsorvezető-párosa, Istenes Bence és Iszak Eszter lesznek, akik már gőzerővel készülnek az estre.TrendOrigoKocsis Korinna bekerült a világ legszebb lányai közéhttp://www.life.hu/trend/20161125-kocsis-korinna-a-vilagversenyen-dogos-bikinis-foto-bekerult-a-top-tizbe.htmlÓriási sikereket könyvelhet el a magyar szépség a Miss Supranational világversenyen. Kocsis Korinna egy hete utazott Lengyelországba a világ egyik legrangosabb szépségversenyére. A szépségipar két vezető platformjának szavazása szerint a mintegy száz induló között a gyönyörű Korinna a 6., illetve a 15. helyen szerepel. Trend--Megan McKenna cicivillantós ruhában gálázotthttp://www.life.hu/trend/20161125-megan-mckenna-a-towie-reality-sztarja-cicivillantos-ruhaban-galazott.htmlMegan McKenna nem éppen szégyenlős lány, ezt ismét bebizonyította az OK! és a Debenhams Beauty Club Awards-on. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.