A hónap sminktrükkje: Emeld új szintre az ajakfestésedet!

Forrás: Facebook/Sigma Beauty -
rúzs szépségápolás smink ajak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Itt az új holografikus őrület! Vége az unalmas egyszínű ajkaknak! Ha igazán különlegesre vágysz, akkor ezt ki kell próbálnod: álomszép színváltós ajkak különleges alkalmakra, amit te is könnyedén elkészíthetsz. 

A technika alapja a következő: bátran játssz a színekkel, a textúrákkal, keverd a mattot a fényessel, a csillámosat a metálfénnyel. A tartósabb hatás érdekében a tetszőlegesen megválasztott alapszíned legyen matt hatású, és azután jöhetnek a különböző izgalmas árnyalatok.

A hatás nem marad el, hisz bármilyen szögből essen rá a fény, mindig új árnyalatban pompázik majd az ajkad.

Forrás: Facebook/Sigma Beauty

Vannak önmagukban is irizáló textúrák, amiket szintén érdemes kipróbálni.

  • Lehetsz baljós és csábító a sötétebb, boszorkányosan dögös árnyalatokkal. Keverd össze a zöldet a lilával, és bolondítsd meg egy kis sárga színnel.
  • Idén nagyon divatosak a különleges ajakszínek, mint például a kék, amivel pillanatok alatt sellőhatású lehet az ajkad, ha egy kis vibráló szájfénnyel vegyíted.
  • Ha szereted a futurisztikus hatást, akkor egy kis élénkzöld hozzáadásával a galaxist is megidézheted.
  • Ha a meleg színeket kedveled, próbáld ki a neon szivárványhatást. Sárga, pink, narancs és egy kis piros keverékével tökéletes szivárványajkaid lehetnek.
Forrás: Facebook/Sigma Beauty

Ahogy láthatod, számtalan kombináció lehetséges, csak a fantáziádon múlik, hogyan kevered a holografikus vibráló árnyalatokat. Izgalmas időket élünk, merj kipróbálni új dolgokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.