Tóth Vera smink nélkül, szinte félmeztelenül szelfizett

Forrás: Instagram/verajuska -
fashion week smink nélkül Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vera nem túl gyakran mutatja meg magát smink nélkül, félmeztelenül meg pláne – most azonban kivételt tett az Instagram-oldalának követőivel. 

Az énekesnőnek ezer dolga van mostanában, de azért igyekszik időt szakítani a szépülésre is. Sajnos van, hogy erre csak nagyon extrém időpontban marad ideje: mostanában este jár kozmetikushoz.

Tóth Vera Forrás: Instagram/verajuska

Vera nemrég este köszönt be követőinek, méghozzá smink nélkül, szinte félmeztelenül egy kozmetikai kezelésről.

"Nórikámmal hullafáradtak vagyunk, egyikünk sem ér rá napközben soha, így megnyomtuk az éjszakai kozmetikát-arckezelést" - írta fotójához Vera.

Vera fogyókúrája is egyre sikeresebb, nemrég egy másik Insta-posztjában elárulta, hogy hónapok után bizony nemcsak centikben, de kilókban is mérhető az eredmény, és már 35 kiló mínusznál jár. Csak így tovább, Vera!

A legcsodásabb sztársminkek a vörös szőnyegről, avagy 2016 legragyogóbb arcaihttp://www.life.hu/trend/20161208-a-legcsodasabb-sztarsminkek-a-voros-szonyegrol-2016bol.htmlOrigoÍgy integet bikiniben Tücsihttp://www.life.hu/trend/20161214-tucsi-a-medence-partjarol-posztolt-videot.htmlTücsi tudja hogy kell élni, és ezt meg is osztotta a rajongóival. Bikiniben pózol a szexi műsorvezető.TrendOrigoIdén tényleg mindent megmutattak magukból a sztárok! Az év legsokkolóbb villantásaihttp://www.life.hu/trend/20161213-az-ev-legnagyobb-villantasai.htmlAz idei évben egy teljesen új villantástechnikával ismerkedhettünk meg, és nagyjából ez uralta az egész évet, ami a vörös szőnyeges villantásokat illeti. Persze azért néhány mellbimbó és pucér fenék is megvillant a hollywoodi eseményeken. Íme! Trend--Vajna Timi szinte mindent megmutatott magábólhttp://www.life.hu/trend/20161214-foto-keszult-vajna-timi-pucer-melleirol.htmlVajna Timi ismét megmutatta mennyire jól néz ki. TrendFotó: Hirling Bálint - OrigoKülönleges felkérést kapott Zólyomi Zsolt, a magyar orrhttp://www.life.hu/trend/20161214-kulonleges-fekerest-kapott-zolyomi-zsolt-a-magyar-orr.htmlZólyomi Zsolt az egyetlen magyar orr több hírességnek és nemzetközi cégnek készített má illatot, de ilyen érdekes munkában talán még nem volt része. TrendOrigoEgy szál bugyiban dobálja magát Josephine Skriverhttp://www.life.hu/trend/20161214-josephine-skriver-modellt-bugyiban-fotoztak.htmlJosephine Skriver néhány napja ott volt a Victoria's Secret divatshow-n, most pedig ismét fehérneműben pózol, ám ezúttal tényleg alig van rajta ruha. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.