Bódi Sylvi szelfi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi irigylésre méltó életet él: a világ legszebb tájain lovagolja meg az újtába kerülő hatalmas hullámokat. Ezúttal is vizen fotózkodott, a popsiját mutatta meg rajongóinak.

Az egykori playmate egy nem mindennapi fotót posztolt közösségi oldalára: egy csónak orrában várja a hatalmas hullámot, közben pedig formás fenekét is közszemlére tette, rajongói legnagyobb örömére.

Bódi Sylvi fehérneműben pózol Mikronéziában

Bódi Sylvi beutazza a világot, és tényleg festői szépségű helyeken jár. Legutóbbi képe Mikronéziában készült. "A kilátás, melyet nem lehet megunni"
- írta a közösségi oldalra feltöltött képéhez Sylvi, aki egy könyvben is szerepel majd. A fotós ugyanis, akivel a modell együtt dolgozik, kiadott egy könyvet csodás szörfös és vízalatti fotókkal, és Sylviről is készült kép.

A legcsodásabb sztársminkek a vörös szőnyegről, avagy 2016 legragyogóbb arcaihttp://www.life.hu/trend/20161208-a-legcsodasabb-sztarsminkek-a-voros-szonyegrol-2016bol.htmlOrigoEzért a lányért bomlanak az angolok – Úgy fest, mint Monica Belluci?http://www.life.hu/trend/20161216-rosie-roff-modell-monica-belluci-hasonmasa.htmlA 27 éves glammodell Instagramja őrületes népszerűségnek örvend a britek körében. Nem csoda, Rosie Roff igazi vérforraló képeket oszt meg magáról, és elég gyakran. TrendOrigoTóth Vera smink nélkül, szinte félmeztelenül szelfizetthttp://www.life.hu/trend/20161215-toth-vera-smink-nelkul-szelfizett.htmlVera nem túl gyakran mutatja meg magát smink nélkül, félmeztelenül meg pláne – most azonban kivételt tett az Instagram-oldalának követőivel. TrendOrigoÍgy varázsolj érzékien dús ajkakat - Sminkvideó!http://www.life.hu/trend/20161213-igy-varazsolj-erzekien-dus-ajkakat.htmlVárady Polett ezúttal az érzékien dús ajkak sminktitkát árulja el nektek. A megfelelő technikát te is elsajátíthatod a videóból! Trend--Különleges felkérést kapott Zólyomi Zsolt, a magyar orrhttp://www.life.hu/trend/20161214-kulonleges-fekerest-kapott-zolyomi-zsolt-a-magyar-orr.htmlZólyomi Zsolt az egyetlen magyar orr több hírességnek és nemzetközi cégnek készített má illatot, de ilyen érdekes munkában talán még nem volt része. TrendOrigoVajna Timi szinte mindent megmutatott magábólhttp://www.life.hu/trend/20161214-foto-keszult-vajna-timi-pucer-melleirol.htmlVajna Timi ismét megmutatta mennyire jól néz ki. TrendFotó: Hirling Bálint - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.