A világszár úgy festett, mint egy megtépázott tavitündér

Forrás: NORTHFOTO/AFF/PA Images/Janet Gough -
fashion week megjelenés színésznő Nicole Kidman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Palm Springs-i Nemzetközi Filmfesztivál díjátadóján jelent meg Nicole Kidman. A színésznő azonban nem hozta a szokásos ragyogó formáját. 

A 49 éves sztár egy igazán különleges, rajzolt mesefigurákkal tarkított ruhakölteményben jelent meg a nagyérdemű előtt. A testszínű estélyi ruha mélyen kivágott, így jól kiemelte Nicole idomait.

Nicole Kidman furcsa ruhakölteményt választott Forrás: NORTHFOTO/AFF/PA Images/Janet Gough

Az kétségtelen, hogy a híres színésznő közel az ötvenhez elképesztő formában van, de ebben a ruhában inkább úgy festett, mint egy megtépázott vízitündér. A fátyolszerű anyag csak úgy lógott rajta, és a színe sem passzolt Kidman természetes árnyalataihoz.

Nicole Kidman ruhája a Palm Springs Film Gálán Forrás: NORTHFOTO/Birdie Thompson/AdMedia/Birdie Thompson

Lehet, hogy ezzel az infantilis ruhadarabbal is a korát szerette volna ellensúlyozni, ugyanis egyre többször derül ki a tény, hogy Kidman nem bírja elfogadni az öregedést.

Hétköznapi nőkből is lehet gyönyörű fehérneműmodell: íme, a bizonyítékhttp://www.life.hu/trend/20170104-nagy-markak-valasztottak-hetkoznapi-noket-fehernemumodellnek.htmlVégre ráébredt néhány nagy márka, hogy a valóságos idomok és a természetes szépség sokkal több érzelmet vált ki az emberekből, ezért igazi, hús-vér nőket kértek meg arra, hogy pózoljanak a fehérneműikben! TrendOrigoKét sztár, ugyanaz a ruha – De kinek állt jobban? Szavazz!http://www.life.hu/trend/20170103-celebek-ugyanolyan-ruhaban-szavazz-kinek-all-jobban.htmlNincs annál cikibb a vörös szőnyeges eseményeken, mint amikor két sztár ugyanabba a ruhába bújik. Szerencsére ez csak ritkán fordul elő, de azért sokszor látunk egyforma darabot a sztárokon, csak éppen nem ugyanazon eseményen viselik. Így alkalmunk nyílik rá, hogy megnézzük, kinek áll jobban ugyanaz a ruha. Trend--Csodaszép menyasszony lesz Zimány Linda - Fotókhttp://www.life.hu/trend/20170103-zimany-linda-menyasszony-igy-meg-nem-lattad-a-sztart-fotok.htmlA dögös modell egy fotózás kedvéért öltött hófehér ruhát. Mint kiderült, egy esküvői katalógus legújabb számába készülnek a képek. TrendOrigoElképesztő helyen pózolt Vajna Timihttp://www.life.hu/trend/20170103-vajna-timit-fura-pozban-fotoztak.htmlVajna Timi csodálatos helyen indította az újévet: a Maldív- szigeten tölti idejét, ahol egy jó kis forgatást- fotózást is beiktatott a programba. TrendOrigoEz az észvesztően szexi lány minden játékőrült férfi álmahttp://www.life.hu/trend/20170102-ez-az-eszvesztoen-szexi-lany-minden-jatekorult-ferfi-alma-jessica-nigri.htmlBármilyen játék- vagy képregényhős alakját őrülten szexivé teszi Jessica Nigri. A férfiak megőrülnek érte. TrendOrigoGeorgia Jagger fehérneműben pózol: videóhttp://www.life.hu/trend/20170102-georgia-jagger-leopard-mintas-fehernemuben-pozol.htmlA sztárcsemete vagány, leopárd mintás fehérneműben pózol a kamerák előtt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.