Várkonyi Andrea Horváth Éva Story-gála vörös szőnyeg Andor Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap este a Story-gála vörös szőnyegén vonult fel a magyar celebvilág, mi pedig összeszedtük azokat a ruhákat, amelyeket mindenképpen látnotok kell. 

Horváth Éva annyira csodálatos kismama, és olyan érzékkel választotta ki ezt a piros ruhát, hogy csak gratulálni tudunk neki.

Horváth Éva Forrás:Polyák Attila/Origo

Hevesi Kriszta ruháját ezzel ellentétben nem igazán értjük. Kicsit furcsa ez a kreáció.

Hevesi Kriszta Forrás: Polyák Attila/Origo

Sarka Kata Mérő Péter kreációjában érkezett, amihez Yves Saint Laurent táskát választott.

Sarka Kata Forrás: Polyák Attila/Origo

Nádai Anikó a Robart Maar Divatházból választotta ki ezt a fekete és arany ruhát, amiben láthatóan nagyon jól érezte magát.

Nádai Anikó Forrás: Polyák Attila/Origo

Medveczky Ilonára nincsenek szavaink. A művésznő egy 45 évvel ezelőtti szilveszteri fellépésen viselt, a képzeletnek nem sok teret hagyó ruhában gálázott.

Medveczky Ilona Forrás: Polyák Attila/Origo

Aleska egy Becker Beatrice ruhában és egy pompázatos fejdíszben tündökölt.

Aleska Sáfrány Emese Forrás: Polyák Attila/Origo

Keresztes Ildikó öltözékét nem igazán szerettük. Egy szebb műszőr sál még működne is, de a szőr karkötők nem mutatnak jól, és maga a ruha sem volt igazán jó választás.

Keresztes Ildikó Forrás: Polyák Attila/Origo

Kovács Dóra fantasztikusan festett: a színek és az anyagok csodás harmóniában voltak egymással.

Kovács Dóra Forrás: Polyák Attila/Origo

Várkonyi Andrea kicsit meglepett minket, nem számítottunk ekkora dekoltázsra a műsorvezetőtől.

Várkonyi Andrea Forrás: Polyák Attila/Origo

Andor Éva igazi tavaszi hangulatot csempészett a vörös szőnyegre ezzel a virágos csodával.

Andor Éva Forrás: Polyák Attila/Origo

Kulcsár Edina egy barackszínű, virágszirmos, tüllszoknyában végződő ruhát viselt a Bernice Fashiontől. Mi a letisztultabb ruhákat jobban szeretjük, de Edina sok mindent tud viselni.

Kulcsár Edina Forrás: Polyák Attila/Origo

Horányi Juli szokás szerint különleges és nagyon átgondolt darabot viselt

Horányi Juli Forrás: Polyák Attila/Origo

Kozsót sem hagyhattuk ki a válogatásból, annyira 90-es évek volt ez a szerelés, hogy leesett az állunk.

Kozso Forrás: Polyák Attila/Origo

A legütősebb ruhák az elmúlt évek Story-gáláiról

Minden év februárjában összegyűlik a magyar celebvilág apraja-nagyja a Story-gálán, hogy egy díjátadó és egy parti keretein belül mutassák meg magukat egy-egy izgalmas és divatos ruhakölteményben. Nézzük is az elmúlt évek legemlékezetesebb darabjait!
A celeblábak lopták el a show-t - Stílusmustra a New York-i amfAR-gálárólhttp://www.life.hu/trend/20170209-stilusmustra-a-new-yorki-amfar-galarol.htmlA New York-i divathét keretében tartották meg tegnap este az amfAR-gálát, ahol leghíresebb magyar modelljeink is feltűntek a többi híresség mellett. Nézzük is az este legemlékezetesebb ruháit! TrendAFPA hónap színe: a vagány rozéaranyhttp://www.life.hu/trend/20170207-a-honap-szine-a-rozearany.htmlHabár azt rebesgetik, hogy idén tavasszal az arany visszaveszi méltó helyét, ahonnan a rozéarany taszította le, azért érdemes még egyszer felidézni, hogy miért is szeretjük annyira a rosegold árnyalatot. Trend--7 módszer, amitől gyorsabban fog nőni a hajadhttp://www.life.hu/trend/20170127-het-modszer-amitol-gyorsabban-no-a-hajunk.htmlNeked is elképesztően lassan nő a hajad, pedig hatalmas hajkoronát szeretnél? Íme, 7 tipp, amivel felgyorsíthatod a folyamatokat! Trend--Villantsd ki a zoknidat! Ez most a legvagányabb kiegészítőhttp://www.life.hu/trend/20170131-zoknimania-interju-a-nebouxii-tervezojevel.htmlNeked is volt manapság olyan napod, amikor a nagy szürkeségben felöltözni sem volt kedved? Végül felvetted a legegyszerűbb fekete cuccaidat, de felkaptad hozzá a legvagányabb színes zoknidat, hogy azért mégis legyen valami vidám, valami lélekmelengető rajtad, még úgy is, ha rejtve is marad a cipődben. Ha ismered ezt az érzést, akkor bizony te is zoknimániás vagy! Most olyan zoknikat mutatunk neked, amelyeket akár rejtve, csak a saját jókedvedért, de bátran kivillantva is viselhetsz, hogy másoknak is feldobd a napját, és biztatunk: vállald bátran, mert ez egy szuper mánia! Trend--Eltorzult celebtestek lopták el a show-t - Stílusmustra a Screen Actors Guild-gálárólhttp://www.life.hu/trend/20170130-ruhamustra-a-screen-actors-guild-dijatado-galarol.html23. alkalommal rendezte meg az amerikai színészszakszervezet, a Screen Actors Guild hagyományos gáláját. Ahogy az lenni szokott, a vörös szőnyeges bevonulás sem maradt el a nagy eseményen. Nézzük a legemlékezetesebb ruhakölteményeket! Trend--Denise Richards a legújabb plasztikrém Hollywoodban - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20170127-heti-stilusmustra-szerepel-benne-victoria-beckham-denise-richards-jennifer-lopez.htmlTúl sok izgalmat nem hozott ez a hét, ami a vörös szőnyeges bevonulásokat és sztároutfiteket illeti, viszont nagy eséllyel új plasztikrémet avathatunk. TrendNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.