Medveczky Ilona ruháján félmilliót bukott a tervező, Pomozi Péter

Forrás: Polyák Attila/Origo -
Medveczky Ilona tervező ruha Pomozi Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Medveczky Ilona gyakorlatilag semmiben jelent meg a Story-gálán, pedig készíttetett az alkalomra ruhát magának. Pomozi Péter tervező álmodott meg számára egy darabot, amit végül nem vett fel a művésznő ilyen-olyan kifogásokra hivatkozva. A készítőnek félmillió forintjába került a kreáció, Medveczky Ilona szerint Pomozi Péter csak az ő hátán akar felkapaszkodni.

A legsokkolóbb öltözék viselője Medveczky Ilona volt, aki gyakorlatilag semmiben jelent meg a Story-gálán, pedig készült neki ruha. A művésznő azonban nem tartotta méltónak a darabot a gálához és magához. Több kifogása is volt a kreációval kapcsolatban, a tervező pedig úgy döntött, nem alázza meg a saját ruháját azokkal a változtatásokkal, amiket a művésznő igényelt.

Medveczky Ilona kék ruháján félmilliót bukott a tervező Forrás: Polyák Attila/Origo

"Ilona úgy környékezett meg, hogy készítsek neki egy bodyt, amit majd valamelyik ruhájához felvehet. Úgy döntöttem, nem csak egy bodyt kap, készítünk egy gyönyörű ruhát a gálára. Januárban csak ezen a projekten dolgoztam. Először az uszállyal volt problémája. Azt találta ki, hogy varrjunk a csipkeruhára egy tépőzárat, így a bevonulás után leveheti. Azután a fűzőbe kötött bele. Azzal állt elő, hogy kössünk damilt a nyaka köré, amivel ráfeszíti a melleire az anyagot.

Úgy döntöttem, én nem fogom a ruhát megalázni Ilona miatt.

Akkor közvetlenül a szabóval beszélt, hogy csinálja meg a változtatásokat. Ekkor döntöttem úgy, hogy nem adom oda neki a ruhát"mondta a Blikknek Pomozi Péter. Medveczky Ilona is megszólalt az üggyel kapcsolatban.

"Én ennek a gyereknek a nevét is elfelejtem, nekem erre nincs szükségem. A nevemen akar felkapaszkodni,

ahelyett, hogy megköszönné, hogy hajlandó voltam beleesni ebbe a hihetetlen borzadályba" –- mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.