ÉNB Alexa egy sípálya közepén vetkőzött - Fotók!

Forrás: RTL Klub -
fotó ÉNB Alexa szexi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodálatos helyen fotózták ÉNB Alexát, de nem csak a táj volt lélegzetelállító, hanem az Éjjel-nappal Budapest sztárja is! Alexáról egy sípályán készültek hihetetlen felvételek.

Hihetetlen helyen készültek képek ÉNB Alexáról, egy osztrák síparadicsom kellős közepén. A gyönyörű lányról persze nem nehéz szép képeket készíteni, el is tereli a figyelmet a havas tájról! Senki nem tudta levenni a szemét Alexáról.

Mindenki ÉNB Alexát figyelte Forrás: RTL Klub

"Azt hiszem soha nem fotóztak még ilyen különleges helyen, 2000 m magasan, egy sípálya kellős közepén.

Kicsit meg is állt körülöttünk az élet, mindenki azt nézte, mit csinálok a pálya közepén magassarkúban és miniszoknyában.

Egy gond volt, a csizmám elázott és egy idő után nagyon fáztam" - mesélte a fotózásról ÉNB Alexa, aki kevésbé szeret fürdőruhában pózolni, de azért már többször megmutatta idomait lenge öltözékben. A csinos sztár nem véletlenül fotózkodott, új albumához készültek a képek!

ÉNB Alexa nem igazán szeret fürdőruhában pózolni Forrás: RTL Klub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.