Így csillogtak a celebek a Glamour-gálán - Mutatjuk a legütősebb ruhákat!

ruha Glamour outfit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csütörtök esti Glamour-gálán rengeteg celeb tiszteletét tette, nagy örömünkre még a csodás Palvin Barbi is jelen volt az eseményen. Mutatjuk a legdögösebb és legmeglepőbb ruhaválasztásokat!

Zimány Linda

Linda a Sugarbird új kollekciójából választott egy könnyed, púderrózsaszín ruhát, amihez egy Giuseppe Zanotti cipőt választott. Hasonlót Eva Longorián láttunk korábban.

Zimány Linda Forrás: Polyak Attila

Tóth Gabi

A legjobb énekesnő kategóriájának győztese egy színes csipkékkel játszó Sármán Nóra kreációt viselt.

Tóth Gabi Fotó: Polyák Attila/Origo

Sáfrány Emese

Magas derekú nadrágra és csillogó felsőre szavazott Aleska. Outfitjét Kerényi Virág fejdísze tette igazán extravagánssá.

Aleska Fotó: Polyák Attila/Origo

Dobó Kata

Dobó Kata szerelését is imádtuk. Az elegáns, csodás esésű bordó bársonyszoknya a vastag övvel és a vagány blúzzal kiváló összhangban volt.

Dobó Kata Fotó: Polyák Attila/Origo

Palvin Barbi

A magyar modell fehér csipkeminiben érkezett a gálára, amit a fekete gyöngyök tettek igazán különlegessé.

Palvin Barbara Fotó: Polyák Attila/Origo

Dukai Regina

Regina egy korábbi kollekciós Sugarbird ruhát viselt, amit nude kiegészítőkkel dobott fel. A Vanda Ferencz fülbevalót különösen imádjuk!

Dukai Regina Fotó: Polyák Attila/Origo

Pásztor Anna

A legextrémebb szerelés ezúttal is Pásztor Annáé volt. Az énekesnő egy biztosítótűkkel jócskán megrakott szoknyában, kék bőrfelsőben, csótánytaposóban jelent meg. Mindezt még tollakkal kombinálta.

Pásztor Anna Fotó: Polyák Attila/Origo

Molnár Nini

Az év kiegészítőtervezője kategóriában nyertes Molnár Nini fehér ruhája már a nyarat idézte. Csodásan festett benne!

Molnár Nini Fotó: Polyák Attila/Origo

Opitz Barbi

A X-faktor nyertesének arany és ezüst csillogású ruhája nem lett a kedvencünk, de bájos mosolya mindent elfeledtet velünk.

Opitz Barbara Fotó: Polyák Attila/Origo

Kinek a ruhája volt a legjobb?

A 10 legemlékezetesebb ruha az elmúlt évek Glamour-gáláiról

Csütörtök este újra átadják a Glamour-díjakat. Mielőtt beszámolnánk a Woman of the Year 2017-es díjazottjairól, megmutatjuk az elmúlt évek legemlékezetesebb ruháit. Nézd meg a fotókat itt!
Sminkelj úgy, mint a születésnapos Reese Witherspoonhttp://www.life.hu/trend/20170320-sminkelj-ugy-mint-a-szuletesnapos-reese-witherspoon.htmlReese Witherspoon színésznő törékeny, bájos alkat. Élmény, bárhol jelenik is meg. Harmonikus sminkje mindig kifogástalan, ezért is ragyog ki a tömegből. Ha te is a nyár típusba tartozol, akkor így készítsd el magadnak a színésznő sminkjét. Trend--Ezek a világ leghíresebb szemüvegkeretei - Kitalálnád, hogy ki a gazdájuk? http://www.life.hu/trend/20170317-ezek-a-vilag-leghiresebb-szemuvegei.htmlFederico Maurer fotóművész szuper fotósorozatot készített a világ leghíresebb szemüvegeiről. Te megismernéd, hogy kihez tartoznak a különböző formájú keretek? Trend--Heti trendjelentés: ennyire pucér még soha senki nem volt a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20170317-heti-trendjelentes-szerepel-benne-victoria-beckham-jessica-biel-jennifer-lopez.htmlEz a hét sem volt mentes meglepetésektől. Itt van például az amerikai televíziós személyiség, Sundy Carter, aki szinte teljesen pucéran érkezett a vörös szőnyegre, de a nagyobb sztárok is sokat mutattak magukból ezen a héten. TrendNorthfotoKristen Stewart egykor és most: a tinibálványtól a múzsáighttp://www.life.hu/trend/20170316-kristen-stewart-stilusevolucioja-igy-festett-egykor-es-most-a-szineszno.htmlFurcsa belegondolni, de a hamarosan 27. születésnapját ünneplő Kristen Stewart már 2002 óta jelen van a hollywoodi filmiparban és sztárvilágban. Sokan csak az Alkonyat-filmek miatt szeretik vagy éppen nem szeretik, pedig Kristen Stewart sokkal több egy tinibálványnál. TrendOrigo50 éves lett Lorelai Gilmore, azaz Lauren Graham, a Szívek szállodája sztárjahttp://www.life.hu/trend/20170314-50-eves-lett-lorelai-gilmore-azaz-lauren-graham-a-szivek-szallodaja-sztarja.htmlLauren Graham ma ünnepli 50. születésnapját. Ennek alkalmából megmutatjuk, hogyan változott az elmúlt 30 évben a Szívek szállodája sokat fecsegő, kávémániás anyukája. TrendOrigoEgy évre a 60-tól! Így lett szexszimbólum és stílusikon Sharon Stonehttp://www.life.hu/trend/20170309-sharon-stone-59-eves-lett.htmlÉdesanyja takarítónő, édesapja gyári munkás volt, de lányuknak, Sharonnak egészen más sorsot szántak. Minden egy szépségversennyel kezdődött, amit 17 éves korában nyert meg, néhány évvel később pedig már Hollywood szexszimbólumának számított. Közben azonban az egyetemet is elkezdte, és 140-es IQ-jával a Mensa tagja lett. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.