Durva plasztikai trend hódít Hollywoodban - a csípőnagyobbítás a legújabb őrület

fashion week plasztika csípő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hol máshol lehetne a legújabb plasztikai trendek melegágya, mint Hollywood, ahol minden a külsőségekről szól, ahol mindenki egyre szebb, egyre fiatalabb akar lenni, és mindent megtennének, hogy az aktuális trendeknek megfeleljenek, vagy éppen ők maguk diktálják, hogy mi legyen az aktuálisan dögös. A legújabb hájp ezúttal a csípőnagyobbítás. Mutatjuk is, kik az elkötelezett hívei!

Manapság a világ vezető trendteremtői a Kardashianok, így ebből a buliból ők sem maradtak ki. Ezúttal a két kisebbik lányról van szó, a modellként dolgozó Kendallról, és akinél még jobban látszik a változás: Kylie-ról, aki az elmúlt időszakban kozmetikumaival robbantott hatalmasat. Ő egyébként nemcsak alakjában, de arcban is rengeteget változott néhány évvel ezelőtti önmagához képest, amikor az arca és a szája formája is egészen másmilyen volt.

Rajongói aggódnak, hogy Kendall Jenner is beáll a sorba, és Kim Kardashianéhoz hasonló csípőt műtett magának Forrás: AFP, Instagram/Kendall Jenner

De nemcsak ők, a gömbölyű idomaikról elhíresült Amber Rose és Nicki Minaj is sokat változtak az elmúlt években, így felmerül, hogy ők is ezt a plasztikai beavatkozást választották.

Kylie Jenner 2014-ben és most Forrás: Instagram/Kylie Jenner

Dr. Dev Patel, a Perfect Skin Solutions klinika igazgatója állítja, egyre fiatalabb lányok látogatják a plasztikai sebészeti klinikákat, és egyre több beavatkozást vállalnak a tökéletes alak érdekében. A beavatkozások között egyre előkelőbb helyet foglalnak el a gömbölyded formákat kialakító műtétek, mint a csípőbeavatkozás, amit gyakran a popsival együtt szabnak át, illetve nagyobbítanak.

Amber Rose alakja is sokat változott az elmúlt években Forrás: AFP, Instagram/Amber Rose

A kívánt hatást különböző implantátumokkal érik el, de a zsírinjekcióval is meglepő eredményeket lehet felmutatni.

Sőt, ha derékból végeznek még zsírleszívást, az is hozzájárul a nagyobb csípő látványához.

Nicky Minaj domborulatai, ha lehet, még nagyobbak lettek az évek alatt Forrás: AFP, Getty Images

Az egyre nagyobb érdeklődés ellenére azonban sokan inkább lebeszélik pácienseiket erről a fajta beavatkozásról, ami nagy kockázatokkal járhat.

A 10 legtorzabb plasztikaőrült, akik soha nem fognak leállni

Eddigi tapasztalataink szerint, aki egyszer belekezd a plasztikázásba, az nem tud leállni. Egyre többet akar változtatni magán, ami néhány esetben olyan elképesztően beteges formát ölt, ami már az emberi test megcsúfolásával egyenlő. Mutatjuk is a 10 talán legfanatikusabb plasztikáztatót, aki valószínűleg soha nem fog leállni.
2017 a pucérság éve lesz? Így meztelenkedtek a sztárok a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20170329-igy-meztelenkedtek-a-sztarok-a-voros-szonyegen-2017ben.htmlAlig telt el pár hónap 2017-ből, máris kijelenthetjük, hogy ez az év a meztelenkedés éve lesz. Pedig tavaly is rendesen kitettek magukért a sztárok villantásügyileg, de az idei év ennél is nagyobb pucérságparákat hozhat a vörös szőnyegen. Nézzük 2017 eddigi legnagyobb villantóit! TrendOrigoHeti trendjelentés: csipkekombinék és óriáscicik a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20170324-heti-trendjelentes-szerepel-benne-scarlett-johansson-demi-lovato-zendaya.htmlNem igazán sok nagy sztárt láttunk ezen a héten a vörös szőnyegen, de közönséges darabokból így sem volt hiány. Szerencsére nemcsak szörnyülködni tudtunk, a hét kedvence ugyanis jó pillanatokat hozott nekünk. Trend--A párizsi divathét legmerészebb trendjeihttp://www.life.hu/trend/20170328-parizsi-divathet-sminktrendjei-larion-oscar-sminkmestertol.htmlRepülj a képzelet szárnyán az intergalaktikus jövőbe a párizsi sikkes sminktrendekkel. Fantasztikus kollekciókat láthattunk a francia fővárosban: a hamisíthatatlan nőies báj elképesztően izgalmas sminkekkel fűszerezve jelent meg a kifutón. TrendOrigoÍgy csillogtak a celebek a Glamour-gálán - Mutatjuk a legütősebb ruhákat!http://www.life.hu/trend/20170324-a-2017es-glamour-gala-legemlekezetesebb-sztarruhai.htmlA csütörtök esti Glamour-gálán rengeteg celeb tiszteletét tette, nagy örömünkre még a csodás Palvin Barbi is jelen volt az eseményen. Mutatjuk a legdögösebb és legmeglepőbb ruhaválasztásokat! Trend--50 éves lett Lorelai Gilmore, azaz Lauren Graham, a Szívek szállodája sztárjahttp://www.life.hu/trend/20170314-50-eves-lett-lorelai-gilmore-azaz-lauren-graham-a-szivek-szallodaja-sztarja.htmlLauren Graham ma ünnepli 50. születésnapját. Ennek alkalmából megmutatjuk, hogyan változott az elmúlt 30 évben a Szívek szállodája sokat fecsegő, kávémániás anyukája. TrendOrigoA 10 legemlékezetesebb ruha az elmúlt évek Glamour-gáláirólhttp://www.life.hu/trend/20170322-a-10-legemlekezetesebb-ruha-az-elmult-evek-glamour-galairol.htmlCsütörtök este újra átadják a Glamour-díjakat. Mielőtt beszámolnánk a Woman of the year 2017-es díjazottjairól, megmutatjuk az elmúlt évek legemlékezetesebb ruháit. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.