Fotósorozat valódi nőkről: ilyen a valódi test fehérneműben

fehérnemű test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb kampány látott napvilágot, ami képes elrugaszkodni a művi tökéletességtől. Az egyik fehérneműmárka ugyanis valódi nőket választott modellnek. Mindegyikük másért szép, de a lényeg, hogy egytől egyig gyönyörűek és természetesek.

Egyre nagyobb divat a természetesség, és az, hogy kiűzzék az emberek fejéből a tökéletesség iránti vágyat. Senki sem hibátlan ugyanis, csak a plakátokon megjelenő modellek, akik a számítógépnek köszönhetik a kifogástalan bőrüket és alakjukat. A valóságban ugyanis ők sem tökéletesek. Szerencsére egyre többen választanak valódi, hétköznapi nőket modellnek, ilyen a Lonely fehérneműmárka is. Kampányukban különböző korú és testalkatú nők jelennek meg, hol egy kis felesleggel, hol pici cicikkel, de mindegyikük gyönyörű éppen azért, mert mások és természetesek.

/1704/Fot_s201745135124
Pamela Anderson 49 évesen fehérneműben mutatta meg alakját - Fotók!http://www.life.hu/trend/20170405-pamela-anderson-fehernemuben-pozolt.htmlPamela Anderson még ma is magára ölthetné az ikonikus piros fürdőruháját, teste ugyanis mit sem változott az elmúlt évtizedek alatt. 49 évesen is szuperszexi a sztár, amit meg is mutatott fehérneműben. TrendOrigoA hónap színe: a púderrózsaszínhttp://www.life.hu/trend/20170404-a-honap-szine-a-puderrozsaszin.htmlMárciusban a szikrázó mandarint, most pedig a lágy púderrózsaszínt választottuk a hónap színének. A pasztell idén is nagy trend lesz, különösen a rózsaszínes árnyalata. Nézzük is, hogy viselhetjük ezt a csodás színt. Trend--Tűzpiros ruhában pózol Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20170405-tuzpirosban-pozol-sarka-kata.htmlA közösségi médiában roppant aktív életet élő Sarka Katát rengetegen lájkolják megjelenéséért, csodás alakjáért, de legalább ennyi kritikát is kap: mondván, folyton pózol. Ezúttal egy tűzpiros ruhában fotózta le magát, ami, valljuk be, igen jól áll neki. TrendFotó: Szabó Balázs/Life.huMolnár Anikó meghökkentő fotót posztolthttp://www.life.hu/trend/20170404-nem-lehet-felismerni-molnar-anikot.htmlMegszoktuk, hogy Molnár Anikó időről időre újabb fotóval lepi meg rajongóit, de ezúttal nagyon mellélőtt. Trend-- Anastasia Kvitko lesz az új Kim Kardashian http://www.life.hu/trend/20170404--anastasia-kvitko-pont-ugy-fest-mint-kim-kardashian.htmlMindenki tudja mit jelent az, ha valaki úgy fest, mint Kim Kardashian. Íme, itt egy hölgy, aki kiköpött mása a sztáranyukának. TrendOrigoTavaszi cipők 10 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20170331-tavaszi-cipok-10-ezer-forint-alatt-szerezd-be-oket-a-legjobb-aron.htmlElhasználódtak a tavaly vagy még korábban beszerzett tavaszi cipőid? Most megmutatjuk, hol szerezheted be a legújabb modelleket, ráadásul a legjobb áron! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.