Vajna Timi félmeztelenül pózol cicájával - Fotó!

Forrás: Vajna Timi -
Vajna Timi félmeztelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi mostanában rengeteg, dögösebbnél dögösebb videót, képet tesz közzé, itt egy újabb: félmeztelenül fotózták, cicájával a kezében.

Vajna Timi remekül érzi magát Amerikában, erről folyamatosan megbizonyosodhatunk, hála az Instagram-oldalának. Rengeteg képet tesz közzé arról, hogyan tölti ott az idejét, ahogy rengeteg videót is. Kisfilmjeiben általában szexi fürdőruhában vagy félmeztelenül pózol igazán irigylésre méltó helyeken.

Vajna Timi mindig dögös Forrás: Vajna Timi

Legújabb képén sem visel túl sok ruhát, szintén felső nélkül kapták lencsevégre, ám ezúttal a cicájával együtt. Timi az ablak előtt áll, imádott macskáját szorítja magához. A cicus menti meg attól Timit, hogy többet mutasson meg rajongóinak a kelleténél, ugyanis az állat takarja el a kebleit, na meg néhány szívecske. A kommentelők azért örülnek a fotónak, és szerencsésnek tartják Timi cicusát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.