Szépségkirálynő lehet a 19 éves túlsúlyos Mirella Paz Baylon

Forrás: Facebook/Mirella Paz Baylón -
Mirella Paz Baylon túlsúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túlsúlya ellenére a döntőbe jutott a 19 éves Mirella Paz Baylon az idei Miss Peru Universe szépségversenyen. A lány szeetné megnyerni a versenyt és így venni elégtételt azokon, akik még nemrégiben disznónak gúnyolták.

Mirella negyvenegy versenyző közül került be a végső tízbe. Az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy a szépség a verseny előtt már 15 kilót leadott (174 centijéhez 95 kilót nyomott), és még további kilóknak szeretne búcsút inteni a közeljövőben, ugyanis nagy tervei vannak.

Mirella Paz Baylon Forrás: Facebook/Mirella Paz Baylón

"Tizenöt kilót adtam le 3 hónap alatt, és remélem, még többet is fogok. Az egyetemen a diáktársak sertésnek neveztek el, és tudom, hogy sokat beszélnek a hátam mögött. Kicsit ideges vagyok, egyben nagyon boldog is, mert tényleg beleadtam apait-anyait ebbe a versenybe. Meg akarom nyerni az idei Miss Peru Universe-t" - nyilatkozta.

Szépségkirálynő lehet a 19 éves túlsúlyos Mirella Forrás: Facebook/Mirella Paz Baylón
Elefántok lánya: íme, a világ leghíresebb duciszépségversenyehttp://www.life.hu/trend/20170416-elefantok-lanya-ime-a-vilag-leghiresebb-duciszepsegversenye.htmlMég hogy csak vékony nők indulhatnak szépségversenyen? Nos, egy klasszikus megmérettetésen igen, de Thaiföldön egészen más a helyzet. Trend--Méregdrága fotók készültek Vajna Tímeárólhttp://www.life.hu/trend/20170414-meregdraga-fotok-keszultek-vajna-timearol-egy-kepugynoksegnek.htmlAz egyik legnagyobb képügynökség fotózta Vajna Tímeát, aki megosztotta ezeket az Instagramján is. TrendOrigoPalvin Barbara és Thylane Blondeau nagyon hasonlítanak egymásrahttp://www.life.hu/trend/20170408-palvin-barbara-es-thylane-blondeau-modellek-nagyon-hasonlitanak-egymasra.htmlKommentelők szerint a mindössze 16 éves, francia Thylane Blondeau nagyon hasonlít a magyar szupermodellre, Palvin Barbarára. TrendOrigoA Twitteren kampányol a természetes test mellett a lányhttp://www.life.hu/trend/20170331-nem-szortelenit-a-lany-a-twitteren-mutatja-meg-magat.htmlA diáklány, Lalonie a modern szépségeszménnyel szemben vállalja fel természetes testét. Úgy véli, a testszőrzet teljesen természetes dolog, és ő nem is hajlandó csupán az elvárások miatt megszabadulni tőle. TrendOrigoFeltöltette ajkait Tóth Andi?http://www.life.hu/trend/20170319-toth-andi-ajkai-dusabbak-mint-korabban.htmlFiatal lenne még a plasztikához a Válótársak kamaszlánya. TrendOrigoPalvin Barbara és Thylane Blondeau nagyon hasonlítanak egymásrahttp://www.life.hu/trend/20170408-palvin-barbara-es-thylane-blondeau-modellek-nagyon-hasonlitanak-egymasra.htmlKommentelők szerint a mindössze 16 éves, francia Thylane Blondeau nagyon hasonlít a magyar szupermodellre, Palvin Barbarára. TrendOrigo

"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.