Cara Delevingne modell kopaszra borotválta a fejét - Fotó!

kopasz Cara Delevingne
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cara Delevingne az egyik leghíresebb modell manapság, aki nemcsak manökenként, hanem színésznőként is babérokra tör. Most teljesen új külsővel jelentkezett: leborotválta gyönyörű hajkoronáját. 

Cara Delevingne napjaink egyik leghíresebb modellje, ám ő nemcsak a kifutón szeretne bizonyítani. Régóta dédelgetett álma, hogy színésznőként is bizonyíthasson, és erre manapság nagyon sok lehetőséget kap. Elhivatottságát mutatja, hogy egy-egy szerep kedvéért a külsején is hajlandó változtatni, elég drasztikusan.

Így nézett ki a modell a MET-gálán Forrás: WireImage/2017 Karwai Tang/Karwai Tang

Éppen ezért borotválta le a gyönyörű hajkoronáját is, ugyanis a Life in a Year című filmben vállalt szerepet. A karaktere kedvéért pedig gondolkodás nélkül megszabadult a tincseitől, így egy ideig teljesen kopaszon kell élnie az életét. Cara az Instagram-oldalán mutatta meg rajongóinak, hogyan fest haj nélkül, de láthattuk a MET-gálán is!

About last night...

Cara Delevingne (@caradelevingne) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.