Tücsi máris bikiniben pózol - Fotó!

Forrás: Instagram/Aryee Claudia Dedei -
Tücsi bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hosszú tél után végre itt a bikiniszezon, lassan az összes sztár ledobja magáról a ruhát! Tücsi el is kezdte: íme, így néz ki bikiniben.

Örülhetnek a férfiak, ugyanis hamarosan elkezdődik a bikiniszezon, és egyre több sztárt láthatunk falatnyi ruhadarabokban pózolni. Tücsi volt olyan kegyes a rajongóival, hogy már meg is mutatta magát fürdőruciban, utoljára szeptemberben láthattuk így.

Tücsit tavaly láthattuk utoljára bikiniben Forrás: Instagram/Aryee Claudia Dedei

Persze az idő is kedvez a műsorvezetőnek, hiszen ebben a nyárias melegben indokolt a vetkőzés. Ráadásul éppen a Balatonnál pihenget Tücsi, aki akár meg is mártózhat a vízben, ha annyira melege van, hogy már bikinire váltotta ruhadarabjait. Reméljük hamarosan még több ilyen képpel árasztja el a közösségi oldalait.

Párja mentette meg Aleskát egy balesettől http://www.life.hu/sztarok/20170519-aleskat-a-szerelme-mentette-meg-egy-balesettol.htmlAleska, azaz Sáfrány Emese összeteheti a két kezét: kedvese nem csak szereti, de őrangyalként is jelen van az életében. TV + Sztárok--Leonardo DiCaprio újból szingli http://www.life.hu/sztarok/20170519-szakitott-baratnojevel-leonardo-dicaprio.htmlEz hihetetlen! Az ultradögös hollywoodi színész megint szingli lett. Legutóbbi modell barátnőjével is szakított. TV + SztárokOrigoSarka Kata szerint szépségkirálynőnek lenni nem egy életcélhttp://www.life.hu/sztarok/20170519-sarka-kata-szerint-szepsegkiralynonek-lenni-nem-eletcel.htmlSarka Kata szerint azok a lányok, akiknek a korona megnyerése a végső céljuk, semmit nem fognak elérni. TV + SztárokOrigoExek az édenben: Csaba távozott Bali szigetérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170519-exek-az-edenben-csaba-tavozott-bali-szigeterol.htmlMár csak hatan vannak a Viasat3 műsorának végjátékában. Nemsokára eldől, melyik páros viszi el a főnyereményt. TV + Sztárok--Tóth Verát nem érdekli a családalapításhttp://www.life.hu/sztarok/20170519-toth-verat-most-nem-erdekli-a-csaladalapitas.htmlAmikor elhatározta, hogy lefogy, és gyomorműtétre vállalkozott Tóth Vera, nem hitte, hogy megváltozott külsejével még nehezebb lesz ismerkednie. TV + SztárokOrigoSarka Kata nem engedné a kislányát szépségversenyrehttp://www.life.hu/sztarok/20170518-sarka-kata-nem-engedne-gyermeket-szepsegversenyre.htmlSarka Kata a Magyarország Szépe versenyt rendezi, de ő maga nem indulna, sőt azt sem szeretné, ha a lánya, Noncsika egyszer jelentkezne. Azt is elárulta, miért. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.