Gáspár Evelin nagyon dögös volt húga, Virág nagy napján

Forrás: Instagram/evelingaspar -
Gáspár Győző Gáspár Evelin Gáspár Virág Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Gáspár Virág elballagott az általános iskolából. Édesanyja és tesvére fotóiból pedig az is kiderült, hogy milyen ruhákban tette tette ezt.

Nagyon büszkék lányaikra a Gáspár szülők. Evelin éppan azon a napon lett 23 éves, amikor Virág elballagott, így aztán volt ok az ünneplésre.

"Családi fotó a tegnapi nap margójára... Evelin lányom 23. Szülinapja pont Virág lányom ballagásával egy napra esett. ❤ #szeretemacsaládom #familygoals #mydaughters #proudmum" - írta ki Bea asszony az Instagramjára, majd pedig közzétette ezt a képet:

A Gáspár-család Forrás: Instagram/gasparbea

Persze Evelin is posztolt fotókat az eseményről...

Gáspár Evelin, Gáspár Virág és Gáspár Bea asszony Forrás: Instagram/evelingaspar

... aki szintén fantasztikusan nézett ki a nagy napon:

Gáspár Evelin Forrás: Instagram/evelnigaspar

És luxusautót is villantott:

Gáspár Evelin Forrás: Instagram/evelnigaspar
Gáspár Győző nagyon büszke a lányaira: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170616-ezert-buszke-a-lanyaira-gaspar-gyozo.htmlNem mindennapi esemény érkezett el Gáspár Győzőék életében, sőt egyből kettő is: mindkét lányukra büszkék lehetnek a sztárszülők. CsaládOrigoHosszú, fehér ruhában pózol Gáspár Evelin - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170613-hosszu-feher-ruhaban-pozol-gaspar-evelin.htmlGáspár Evelin elképesztően szép, fehér ruhában pózolt, az erről készül képet pedig megosztotta rajongóival is. Vajon menyasszonyi ruhát próbálgatott? Trend--Szexi fotót villantott Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/trend/20170611-igy-feszit-a-szexi-gaspar-evelin.htmlGáspár Evelin egy újabb szexi fotóval kápráztatta el a követőit. A legújabb képén még melltartót sem visel. TrendOrigoCsak egy lepel takarja Gáspár Evelin testéthttp://www.life.hu/sztarok/20170610-csak-egy-lepel-takarja-gaspar-evelint.htmlGáspár Evelin tudja, mi a jó. Ahogyan azt is, hogy a vizsgaidőszakban is fontos, hogy néha kicsit elengedje magát. Így is tett. TV + Sztárok--Állítják: kinyittatta a hatóság Gáspár Győző széfjeithttp://www.life.hu/sztarok/20170609-kinyittatta-a-hatosag-gaspar-gyozo-szefjeit.htmlIsmét nyomoz Gáspár Győző után a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. Csütörtökön egy belvárosi pénzintézetben lévő trezorjait kutatták át. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoGáspár Evelin álomalakot villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170603-gaspar-evelin-vekony-es-dogos.htmlMíg a hírek mostanában leginkább arról szóltak, hogy Gáspár Bea betegsége miatt hízik, lánya, Evelin egyre csak vékonyabb.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.