műsorvezető Orosz Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Tűsarok műsorvezetője nem bízta a véletlenre: így fest a szexi sztár fürdőruhában. 

Ahogy azt a Life.hu megírta, hosszú idő után Barbi hajszínt változtatott, és a vörös démonból szőke ciklonná változott. Nem is tudtuk elképzelni szőke tincsekkel a csinos műsorvezetőt, de amikor megláttuk a friss fotóit, már nem voltak kétségeink a hajszínválasztást illetően.

Most pedig újabb szexi felvételeket mutatott a sztár, melyek középpontjában már ne ma frizurája áll, hanem a bombasztikus bikinialakja. A műsorvezető egy csodás vízparton járt, és onnan osztotta meg a nem mindennapi képet.

A felvétel nem meglepő módon már többszáz kedvelést kapott, és rengeteg elismerő hozzászólás is érkezett a műsorvezető szépségévéel kapcsolatban.

Orosz Barbi korábbi párjával jött újra össze

Orosz Barbi sejtelmes fotóval közölte az Instagram-oldalán, hogy szerelmes! A műsorvezető most beszélt is a kapcsolatáról, kiderült, hogy milyen férfi is a párja! Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.