Taylor Swift dominaként tűnt fel új klipjében - Fotó!

Forrás: Youtube/Taylor Swift -
Taylor Swift domina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Taylor Swift már nem cuki kislány többé: legújabb klipjében kemény dominaként pózol!

Taylor Swift népszerűsége töretlen, ami persze sokaknak szúrja a szemét: a szőkeség ezért kap hideget-meleget is folyamatosan az emberektől, de nehogy azt higgyétek, hogy a sztárok kímélik. A celebek még sokkal csúnyábban tudnak viselkedni, mint a hétköznapi emberek. A sok gyűlölködést Taylor Swift sem hagyta szó nélkül, legújabb klipjében mindenkinek beint - finom utalásokkal-, aki valaha a szájára vette őt, egy ponton pedig dominaszerkóban tűnik fel!

Taylor Swift igazi domina lett Forrás: Youtube/Taylor Swift

Az énekesnő ezzel egyszer és mindenkorra levetkezi a cuki kislány skatulyát: megmutatta, hogy ő igazi nő, ehhez pedig még korbácsot is vett a kezébe!

Katy Perry Taylor Swiftet vádolja

Katy Perry és Taylor Swift jó ideje harcban állnak egymással, és úgy tűnik, a balhé nem csitul, sőt... Katy Perry úgy gondolja, Taylor Swift a táncosain keresztül próbálja ellehetetleníteni az ő karrierjét. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.