Zimány Linda fenekénél ma már semmi nem lesz kerekebb: Fotó!

fotó Zimány Linda edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szőke szépség ismét egy olyan fotót osztott meg az oldalán, amitől minden pasi szája tátva maradt. Sőt, még a csajoké is! 

Zimány Linda mostanában többször is megszólalt a külső, a megjelenés és az elfogadás témájában. A szexi ügyvédbojtár bevallotta, hogy bizony még neki is van narancsbőre, de ő soha nem is állítaná ennek az ellenkezőjét.

Sőt, szerinte egyáltalán nem kell magunkat takargatni, hiszen senki sem tökéletes, de a hibák nem szégyellnivalóak. Persze az is tény, hogy a nők többsége szinte sosem teljesen elégedett magával, viszont nagyon sokan tesznek azért, hogy kihozzák magukból a maximumot, ez pedig véleménye szerint jó dolog.

Stay focused and ambitious #cardiotime#postworkout 2 óra edzés @nemetheszter9 -el és jöhet a levezetô kardió

Linda Zimany (@lindazimany) által megosztott bejegyzés,

Nos, ahogy nézegetjük Linda képeit, valószínűleg ő már kihozta magából a maximumot, ugyanis bomba jól néz ki. Nemrég egy edzőteremből posztolt egy olyan fotót, amitől leesett az állunk. Linda feneke egyszerűen tökéletes. Bár a többi idomára sem lehet panaszkodni.

Zimány Linda szexi fürdőruhában pózol - Fotó!

Zimány Linda elárasztotta Instagram-oldalát dögösebbnél dögösebb fotókkal, de ez a fürdőruhás képe mindent visz: áttetsző anyagból készült ugyanis a dressz: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.