Zimány Linda szexi fürdőruhában pózol - Fotó!

Forrás: Zimány Linda -
Zimány Linda fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda elárasztotta Instagram-oldalát dögösebbnél dögösebb fotókkal, de ez a fürdőruhás képe mindent visz: áttetsző anyagból készült ugyanis a dressz.

Szerencsére itt a nyár, és a hőség sok hírességet késztet arra, hogy ledobja a textilt. Már sok magyar sztárt láthattunk ruha nélkül, hiszen a szerencsésebbek a hétköznapokat is vízparton élik túl, így nyugodtan felölthetik a legdögösebb bikinijüket, és megmutathatják irigylésre méltó sorsukat a rajongóiknak.

Zimány Linda korábban is megmutatta magát bikiniben Forrás: Zimány Linda

Zimány Linda is azok közé a magyar hírességek közé tartozik, aki már megörvendeztett követőit néhány szexi fotóval, de az alábbi kép az összes közül kiemelkedik. Ennél szexibb aligha lehetne a modell! Már önmagában is dögös, de sokat hozzátesz a fürdőruha áttetsző anyaga is az összképhez!

Jordán Adél bugyiban és melltartóban pózol - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170629-jordan-adel-bugyiban-es-melltartoban-pozol.htmlJordán Adél, a Katona József Színház színésznője elképesztően dögös képpel örvendeztette meg a rajongóit: melltartóban és bugyiban fotózta le magát! Trend--A természetesség és az unikornisosság találkozik Dallos Bogi stílusában - Interjú!http://www.life.hu/trend/20170622-dallos-bogi-enekesno-stilusarol-meselt-nekunk.htmlA fiatal zenésznemzedéknek stílusban is különc tagja Dallos Bogi, akinek nemcsak a hangja, a megjelenése is elbűvölő. Ami az öltözködést illeti, a saját bevallása szerint a természetesség és az unikornisosság keveredik benne. Trend--Gábor Gergő sztáredzőért rajonganak a csajok: Videó! http://www.life.hu/trend/20170628-gabor-gergo-az-uj-magyar-fitnesz-csillag.htmlGábor Gergő egy 29 éves budapesti férfi, aki egy átlagos srácként kezdte, de ma már egy elismert edző. TrendOrigoÁcs Beatrix megmutatta a hátán lévő hegeit: Videó!http://www.life.hu/trend/20170628-acs-beatrix-hatan-ket-hatalmas-heg-is-talalhato.htmlA közösségi médiában sokan posztolnak olyan képeket, melyeken a legtökéletesebb arcukat szeretnék megmutatni. De szerencsére egy új hullám szerint már azok is lehetnek szépek és szexik, akik eltérnek a tökéletestől. TrendOrigoKamerák előtt gyantáztatott Pumped Gabo és VV Soma: Videó!http://www.life.hu/trend/20170628-pumped-gabo-a-kamerak-elott-gyantaztatott.htmlPumped Gabo és VV Soma gyantáztatáson vettek részt egy kozmetikai szalonban. Soma egész jól bírta a megpróbáltatásokat, de Gabónak van még hova fejlődnie. TrendOrigoSmink nélküli fotót posztolt Szabó Zsófihttp://www.life.hu/trend/20170628-szabo-zsofi-igy-nez-ki-smink-nelkul.htmlSzabó Zsófi szívesen enged bepillantást az életébe: most az ébredés utáni pillanatokat örökítette meg. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.