Így néz ki Brooke Shields - Akkor és most fotók!

Forrás: NORTHFOTO/Moviestore Collection/face to fa/Moviestore Collection/Face To Fa -
fotó A kék lagúna Brooke Shields
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brooke Shields már 15 évesen mindenkit elvarázsolt a szépségével. Így nézett ki akkor, és így fest most. 

1980 júliusában mutatták be Henry De Vere Stacpoole - A kék lagúna című regényének harmadik filmváltozatát, melynek női főszerepét az akkor 15 éves Brooke Shields játszotta. A partnere pedig - a szintén gyermek - Christopher Atkins volt.

A 15 éves Brook Shields pillanatok alatt elvarázsolt mindenkit a szépségével Forrás: NORTHFOTO/Moviestore Collection/face to fa/Moviestore Collection/Face To Fa

A film óriási sikert aratott a tinik körében, de a filmkritikusoktól kapott hideget és meleget egyaránt. A gyorsan jött hírnév azonban óriási színészi karriert egyik főszereplőnek sem hozott, mert egyikőjük sem volt kifejezett színészi tehetség, csak amolyan "átlagos művész" - szakértők szerint.

Íme egy 2017. augusztusában készült fotó a sztárról Forrás: NORTHFOTO/Copyright (c) 2017 BEimages. No use without permission./Gregory Pace/Bei/Shutterstock

A kék lagunának 11 évvel később folytatása is készült, de természetesen többen is feldolgozták az alapötletet az évek során. Brooke Shields pedig azóta már 50 is elmúlt. Az arcán már nyomot hagyott az idő, a szeme sarkában ráncok szaladgálnak, de ezekkel együtt is kifejezetten jól néz ki.

Az alakja kifogástalan, a mosolya ragyogó, a tekintete átütő. Így néz ki egy ötvenes nő, aki jóban van magával.

A legnagyobb színésznők akkor és most: Fotók!

Sokan már nem is emlékszünk a legnagyobb sztárok első filmszerepeire, pedig érdemes megnézni, hogy akkoriban hogy festettek. Ilyen volt például Sandra Bullock, Nicole Kidman, Jennifer Lopez vagy Angelina Jolie fiatalon: Fotók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.