Heti trendjelentés: Colin Firth felesége borzalmasan nézett ki

Forrás: Northfoto -
Colin Firth Winnie Harlow vörös szőnyeg Nina Dobrev
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten sem volt hiány ütős outfitekből. Az áttetsző anyagok, a kifinomult ruhák és a megdöbbentő darabok is jelen voltak a vörös szőnyegen. Mutatjuk az 5 legemlékezetesebb darabot!

Nina Dobrev

A Vámpírnaplók egykori sztárja sokat változott a sorozat óta. Rövid haja, elegáns megjelenése és ruhaválasztása miatt le sem tudjuk venni róla a szemünket. Káprázatosan festett!

Nina Dobrev Forrás: Northfoto

Maggie Q

A főleg sorozatokból ismert színésznő a manapság nagyon divatos szupermagas derekú, bő nadrágot viselt, amihez egy hozzá passzoló zakót és csipkebodyt választott. A színválasztás és a szabás is csillagos ötös.

Maggie Q Forrás: AFP/Ben Gabbe

Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger valami olyat mutatott, amit ritkán látunk. Kizárólag fekete darabokból szoktak ennyit összepárosítani, de az énekesnő nem biztonsági játékos. Ő bevállalta a narancspiros cipőt, farmert, pólót, zakót, rúzst és napszemüveget. Erre nem is tudunk mást mondani, mint hogy: ejha!

Nicole Scherzinger Forrás: Northfoto

Winnie Harlow

A vitiligós modell legtöbbször fantasztikusan néz ki, és ez ezúttal sem volt másként, habár az áttetsző overállal most kicsit meglepett minket. A kezeslábas a kabáttal kiegészítve mutatott is, takart is, vagyis jó volt az összhatás.

Winnie Harlow Forrás: Northfoto

Livia Firth

A csodás Colin Firth és felesége a milánói Green Carpet Fashion Awardson jelentek meg édes kettesben. Míg a színész a tőle megszokott kifinomult eleganciával lépett a vörös szőnyegre, Livia ruhájában volt valamiféle pszichedelikus beütés, ami furcsa összhatást eredményezett. Nekünk legalábbis nem jött be.

Livia és Colin Firth Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.