Kovács Dóri átlátszó felsőben jelent meg a Comet gálán: fotó

Forrás: Mudra László/Origo -
fashion week Kovács Dóri Comet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkezdődött az idei Comet gála, ahol hazánk hírességei is tiszteletüket tették. Kovács Dóra, az egykori Éjjel-Nappal Budapest szereplő egy igen merész összeállítást választott a jeles eseményre.

A szexi sztár egy fekete nadrágot és egy fekete csipke felsőt választott, ami tökéletesen láttatja formás alakját, melleiről nem is beszélve.

Kovács Dóri átlátszó felsőben jelent meg a Comet gálán Forrás: Mudra László/Origo
Molnár Anikó is zaklatással vádolja Havas Henrikethttp://www.life.hu/sztarok/20171208-molnar-aniko-zaklatassal-vadolja-havas-henriket.htmlÚjab botrány alakult ki Havas Henrik körül: Baukó Éva után Molnár Anikó is zaklatással vádolta meg a tévést. TV + SztárokOrigoElhunyt Albert Gábor, magyar íróhttp://www.life.hu/kult/20171208-elhunyt-albert-gabor-iro.htmlÉletének 88. évében elhunyt a Kossuth-díjas magyar író, Albert Gábor. Kult--Herczeg Zolinak kellett távoznia a Celeb vagyok, ments ki innen műsorából: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171208-herczeg-zolinak-kellett-tavoznia-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musorabol-video.htmlA Celeb vagyok, mentski innen című műsorból elsőként Herczeg Zolinak kellett távoznia, ő kapta ugyais a legkevesebb szavazatot a nézőktől. TV + Sztárok--Simon Kornél telefonon szakított Gryllus Dorkával: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171208-simon-kornel-telefonon-szakitott-gryllus-dorkaval-video.htmlÚjra indult Lovász Laci Lakástalkshow című műsora, ahol Simon Kornél és Gryllus Dorka is meséltek magukról.TV + Sztárok--Simon Kornél telefonon szakított Gryllus Dorkával: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171208-simon-kornel-telefonon-szakitott-gryllus-dorkaval-video.htmlÚjra indult Lovász Laci Lakástalkshow című műsora, ahol Simon Kornél és Gryllus Dorka is meséltek magukról.TV + Sztárok--VV Fanni kuncsaftjairól szóló notesza előkerülthttp://www.life.hu/sztarok/20171208-elokerult-vv-fanni-notesza.htmlVV Fanni november 20-án tűnt el, azóta keresi őt családja és a rendőrség. Eleinte eltűnt személyként kezelték, ám azóta kiderült, a fiatal lány szinte biztos, hogy már nincs életben. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.