Trendjelentés a Grammy-gáláról: Lady Gaga mindenkit lesöpört

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Jamie Mccarthy -
vörös szőnyeg Lady Gaga Grammy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy nevek hagyták ki a 60. Grammy-díjátadó vörös szőnyeges bevonulását: se Beyoncé, se Rihanna nem vettek részt rajta. Így nem is igazán maradt konkurenciája Lady Gagának, de ezúttal valószínűleg nem is tudták volna beelőzni a stílusikont. Mutatjuk a Grammy idei legjobb outfitjeit, de előre szólunk, idén a rosszul öltözött sztárok voltak fölényben. 

Chrissy Teigen kismamaként is mindig jól választ ruhát a vörös szőnyegre, és ezúttal sem hibázott: csak úgy tündökölt ebben az ezüst Yanina Couture kisestélyiben.

Chrissy Teigen Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Jamie Mccarthy

Katie Holmes okozott némi izgalmat, ugyanis kissé szokatlannak tetszett rajta elsőre ez a bőrhatású Zac Posen ruha. Ritkán látni ennyire vagány szerelésben a színésznőt, pedig megérné gyakrabban is kísérletezni ezzel a stílussal.

Katie Holmes Forrás: Getty Images/2018 John Shearer/John Shearer

Anna Kendrick meglehetősen laza szerelésben érkezett, de jól állt neki ez a Balmain nadrágkosztüm: ez a szabás most nagyon trendi. A csipkebody és a púder magassarkú csak fokozta a kellemes összhatást.

Anna Kendrick Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Jamie Mccarthy

Fehér rózsa

Ahogy a Golden Globe-on a fekete ruhákkal álltak ki a nők a szexuális zaklatás ellen, a Grammy-n a fehér rózsa lett a szolidaritás jelképe.

Lana Del Rey-től valójában hasonlót vártunk, ez sem a legizgalmasabb outfit, de szép volt ez a Gucci ruha az ezüst rátétekkel.

Lana Del Rey Forrás: Getty Images for NARAS/2018 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Rita Ora Ralph&Russo ruhája részleteiben nagyon izgalmas volt, például a felsőrész szabása, és az anyag belsejének metál csillogása, de valamiért ez mégsem jött át annyira a vörös szőnyegen.

Rita Ora Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Jamie Mccarthy

A rapper, Eve szintén az ezüstre szavazott, és vagány is volt ez a nadrágkosztüm.

Eve Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Jamie Mccarthy

A legjobb jazz album díját beszebelő Cecile Mclorin önazonos üde színfoltja volt a gálának.

Cecile Mclorin Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Jamie Mccarthy

Lady Gagával idén senki sem tudott versenybe szállni. Az olyannyira kedvelt drámaiságot részesítette ezúttal is előnyben az énekesnő, aki tetőtől talpig kiválóan megkomponált outfitben jelent meg: az Armani ruha, a frizura és a smink is összhangban voltak.

Lady Gaga Forrás: FilmMagic/2018 FilmMagic/Mike Coppola
Lady Gaga Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Jamie Mccarthy
Lady Gaga Forrás: Getty Images for NARAS/2018 Getty Images/Dimitrios Kambouris
Lady Gaga Forrás: Getty Images for NARAS/2018 Kevin Mazur/Kevin Mazur
Lady Gaga Forrás: Getty Images for NARAS/2018 Kevin Mazur/Kevin Mazur

A Grammy-gála legrosszabbul öltözött sztárjai

MÍg a legjobbak között egyértelműen Lady Gaga vitte a prímet, a legrosszabbul öltözöttek mezejében szorosabb volt a verseny. Nem véletlen, hiszen idén, a 60. Grammy-díjátadón sokkal többen okoztak csalódást, mint gondoltuk volna. Ők következnek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.