Csősz Boglárka Story Gála Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Férje nélkül érkezett a Story Glára Csősz Bogi, aki nem titkolta, egy vagyont visel. A luxusfeleség elárulta, milyen volt a műsor végkicsengése, és azt is, miként állnak hozzá követői. 

Story Gála: Fantasztikusan nézett ki tűzpiros ruhájában Andor Évahttp://www.life.hu/trend/20180210-story-gala-fantasztikusan-nezett-ki-tuzpiros-ruhajaban-andor-eva.htmlA TV2 Tények műsorvezetője feltűnően szép jelenség a Story Gálán élénk színű ruhájában. Andor Éva a Life.hu-nak elmondta, három kedvenc színe van, a fekete, a fehér és a piros, így most az utóbbi mellett döntött, és azt is elárulta, miért, és arról is beszélt, hogy mennyire tud a hírműsor vezetése után a gálára ráhangolódni. Trend--Story Gála: Aleska dekoltázsa több, mint merészhttp://www.life.hu/trend/20180210-story-gala-aleska-dekoltazsa-tobb-mint-meresz.htmlAleska a Life.hu-nak elmondta, tavaly apukája megjegyezte, hogy milyen visszafogottan jár a Story Gálára. Hát, most ezen változtatott Trend--Story Gála: Arcmaszkkal szelfizik Ördög Nórahttp://www.life.hu/trend/20180210-story-gala-arcmaszkkal-szelfizik-ordog-nora.htmlIgazán nem vádolhatjuk azzal Ördög Nórát, hogy csak tökéletes fotókat mutat magáról. Most például arról posztolt, hogyan készül a Story Gálára. Trend--Story Gála: Zöld ruhát visel Liptai Claudia - előre szólt, hogy meglepetés leszhttp://www.life.hu/trend/20180210-story-gala-zold-ruhat-visel-liptai-claudia.htmlA Story Gála háziasszonya, Liptai Claudia előre bejelentette, a ruhája, vagyis a színe megdöbbentő lesz. TrendOrigoStory Gála: ÉNB Alexa dekoltált vörös ruhában érkezikhttp://www.life.hu/trend/20180210-story-gala-enb-alexa-dekoltalt-voros-ruhaban-erkezik.htmlÉNB Alexa már órákkal ezelőtt partiszettben pózolt...TrendOrigoStory Gála: Galambos Lajcsi családostól érkezetthttp://www.life.hu/trend/20180210-story-gala-galambos-lajcsi-csaladostol-erkezett.htmlA zenész gyerekei is elkísérték a sztárpartira. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.