Ilyen plasztikai beavatkozásokat tervez még a magyar Ken baba: videó

magyar Ken baba plasztika ajakfeltöltés Rodrigo Alves
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Greg, a magyar Ken baba legutóbb novemberben nyilatkozott a Life.hu-nak, azóta viszont a feje tetejére állt a világa. Felismerik az utcán, szelfiket és sminkelési tanácsokat kérnek tőle, valamint ismert emberek is keresik társaságát. De a bulvárnak a negatív hozadékával is szembesült Greg, akinek anyukáját verbálisan megtámadták a nyílt utcán. Az esetről, valamint a leendő plasztikai terveiről mesélt most. 

Négy éve nem vágta le körmét Simone Taylorhttp://www.life.hu/trend/20180407-negy-eve-nem-vagta-le-kormeit-simone-taylor-15-centis-karmai-vannak.htmlNégy éve nem vágta le körmét a 16 éves Simone Taylor. A lányt a 15 centiméteres karmok szinte mindenben akadályozzák, mégse mond le róluk. TrendOrigoÍgy festett Tóth Gabi és Krausz Gábor együtt a csütörtök esti díjátadónhttp://www.life.hu/trend/20180407-igy-festett-toth-gabi-es-krausz-gabor-a-csutortok-esti-playboy-dijatadon.htmlÚj kedvesével, Krausz Gábor séffel jelent meg csütörtök este Tóth Gabi a Playboy magazin díjátadóján. Az énekesnő merészen dekoltált ruhája csak úgy vonzotta a tekinteteket. TrendOrigoFélmillió dollárt költött plasztikára Jennifer Pamplona, hogy Kim Kardashian hasonmássá váljonhttp://www.life.hu/trend/20180325-felmillio-dollart-koltott-plasztikara-jennifer-pamplona-hogy-kim-kardashian-hasonmassa-valjon.htmlA 25 éves brazil Jennifer Pamplona nem sajnálta a pénzt az álmaira. Fél millió dollárt költött arra, hogy úgy nézzen ki, mint Kim Kardashian, és a plasztikai beavatkozásoknak a tervei szerint még nincs vége. TrendOrigoSmink nélkül fotózták Christina Aguileráthttp://www.life.hu/trend/20180401-smink-nelkul-fotoztak-christina-aguilerat-magazinba-paper.htmlA Paper magazine számára készültek a különleges, natúr fotók. Christinának kifejezetten jól áll a smink nélküliség, jónéhány évet le is tagadhatna. Trend--Los Angelesből posztolt a ma születésnapos Tolvai Renihttp://www.life.hu/trend/20180324-los-angelesbol-posztolt-tolvai-reni-enekesno.htmlTolvai Reni Los Angelesben tölti a születésnapját. Rajongói az Instagramon köszöntötték fel. TrendOrigoÍgy készül Gáspár Bea frizurája A konyhafőnökre http://www.life.hu/trend/20180325-igy-keszul-gaspar-bea-frizuraja-a-konyhafonok.htmlNagyon kedves képet osztott meg Gáspár Bea. Így készül a frizurája A konyhafőnökre.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.