Kiderült, ki a Magyarország Szépe verseny 16 döntőse

szexi szépségverseny döntő Magyarország Szépe bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, ki az a 16 lány, aki versenyben maradt a Magyarország Szépe döntőjében. A lányokról szexi bikinis fotókat is készítettek. 

Nemrégiben cikkeztünk arról, hogy ki az a 20 lány, aki a Magyarország Szépe verseny döntőjébe került. A táborban négyen lemorzsolódtak, így már csak 16-an küzdhetnek a Miss World Hungary címért.

Ebből az alkalomból szexi bikinis képeket is készítettek a döntősökről, akiket közelebbről július 8-án ismerhetünk majd meg a Duna Televízión.

Íme a döntősök:

Tóth Panni:

Szarvas Andrea:

Szakálos Dóra:

Ollári Barbara:

Noll Petra:

Mészáros Dóra:

Magicz Mirtil:

Kovács Vivien:

Kántor Bianka:

Kiss Rebeka:

Józsa Eszter:

Glonczi Bianka:

Galambos Patrícia: objektum

Fekszi Szimonetta:

Doszkocs Dominika:

Bui Tiky:

Meghan Markle úgy néz ki, mint Katalin hercegné: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180627-meghan-markle-ugy-nez-ki-mint-katalin-hercegne.htmlMeghan Markle-nek házassága óta jobban oda kell figyelnie öltözködésére, és úgy tűnik, a szigorú szabályokat másolással teljesítik a felelősök: Katalint csináltak belőle. TrendOrigoA vakok, a divat és a bizalom: amikor nincs tükör, csak a visszaigazoláshttp://www.life.hu/trend/20180627-a-vakok-es-a-divat-a-szinek-es-a-sminkeles-arany-bot-dij.htmlLehet egy születése óta vak embernek kedvenc színe? Megbirkózik egy látássérült a sminkeléssel? Vajon hogyan és mi alapján választ magának divatos ruhát az, aki csak hall a trendekről, de nem látja a fazonok és minták közötti különbségeket? Sokan nem is gondolnák, hogy a látássérültek számára is fontos a divat és a csinos megjelenés, így akár egy ruhabolti eladó, sminkes vagy fodrász is hétköznapi hős lehet számukra. Az Arany Bot Díj rájuk is felhívja a figyelmet. Három olyan látássérült és vak nővel beszélgettünk, akinek a divat fontos szerepet játszik a mindennapjaiban. TrendOrigoSzépészeti beavatkozáson esett át Szabó Zsófihttp://www.life.hu/trend/20180627-szepeszeti-beavatkozason-esett-at-szabo-zsofi.htmlSzabó Zsófi legújabb fotóját vegyes érzelmekkel fogaták a követői. A műsorvezető egy titkos szépészeti beavatkozás előtt (vagy után?) posztolt az Instagramra.TrendOrigo5 kedvenc fesztiválholmink magyar tervezőktőlhttp://www.life.hu/trend/20180626-ot-kedvenc-fesztivalholmink-magyar-tervezoktol.htmlA nyár a szabadság, az örömteli felszabadulás, a gondtalanság időszaka. Egy fesztiválon ez még inkább érvényes. Most megmutatjuk, melyek azok a magyar tervezős ruhák és kiegészítők, amelyek tökéletesen passzolnak ehhez az életérzéshez. TrendOrigoMagyarország Szépe: Reiszweber Ziara kiesett a legjobbak közülhttp://www.life.hu/trend/20180626-magyarorszag-szepe-reiszweber-ziara-kiesett-a-legjobbak-kozul.htmlA Magyarország Szépe 20 döntőse közül nem kerülhet be mindenki a végső fordulóba, a szakmai zsűri ki is ejtett valakit közülük, akinek így már nem teljesülhet az álma. Trend--Csisztu Zsuzsa smink és retus nélkül mutatta meg arcát: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180626-csisztu-zsuzsa-smink-es-retus-nelkul-mutatta-meg-arcat-foto.htmlSmink nélküli fotót posztolt Facebook-oldalára Csisztu Zsuzsa. A rajongó elámultak természetes szépségétől. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.