Foci vb: Southgate-mellényt akarnak az angolok

Forrás: Sputnik/Grigoriy Sisoev -
Anglia Gareth Southgate
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anglia egyre jobban kezd megőrülni, ahogy Gareth Southgate csapata közelebb és közelebb kerül a világbajnoki döntőhöz. Nem elég, hogy a válogatott egy örökké tartónak tűnő átkot tört meg, amikor történelmük során először megnyertek egy tizenegyespárbajt, ráadásul bejutottak a legjobb 8 csapat közé. Sikerük már most komoly hatással van a brit gazdaságra.

Anglia teljes lázban ég

Kedden Kolumbia együttese is búcsúzott a foci vb-től, miután a tizenegyeseket követően 3:4-re alulmaradtak Angliával szemben. Mióta Southgate együttese negyeddöntőbe jutott, az angolok teljesen bevadultak. Érdemes megnézni, hogyan ünnepeltek országszerte azután, hogy Eric Dier berúgta az utolsó tizenegyest, amivel Anglia továbbjutott:

Dübörög a gazdaság

Lapinformációk szerint a brit gazdaság is örülhet az angolok jó vb-szereplésének, méghozzá nem is kicsit. Úgy számolnak, akár 2,72 milliárd fontos növekedést is okozhat a válogatott, ha eljutnak a döntőig. Hogy ez miként jön ki, arról az Index számolt be:

Úgy kalkulálnak, hogy 488 milliót éttermekben, kocsmákban és kávézókban tapsolnak majd el a britek, az otthonmaradók 506 milliót költenek ételre, 616 milliót pedig italra. A maradék meg a különféle szuvenírekből és az új tévék eladásából jön majd össze. Várakozásaikat igazolja, hogy a továbbjutás óta már a repülő- és a vb-jegyek iránti kereslet is megnőtt.

Mindenki Southgate-mellényre hajt

Gareth Southgate mellényéért is megőrülnek az angolok Forrás: Sputnik/Grigoriy Sisoev

Az, hogy Gareth Southgate foci vébés mellényéért odavannak az angolok, nem is olyan meglepő. Ha ugyanis Katalin hercegné megjelenik egy Zara ruciban, még aznap délután elkapkodják az összes fellelhető darabot a szigeten.

Nincs ez most másképp Southgate mellényével sem, amire szintén ráraboltak a rajongók.

Foci vb: Haza kell utazzon a focista, ha gyereke születik?http://www.life.hu/csalad/20180704-andreas-granqvist-felesege-a-foci-vebe-ideje-alatt-szult.htmlAndreas Granqvist második gyermeke kedden, a Svájc elleni 1:0-s győzelem napján született meg, a svéd csapatkapitány azonban egyelőre nem tarthatja karjaiban kisbabáját. A focista ugyanis úgy érezte, Oroszországban most nagyobb szükség van rá, így nem utazott haza a családjához. Vajon igaza van? Család--Foci vb: Elképesztő, mit tettek a japánok, miután kiestekhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-a-japan-valogatott-kitakaritotta-az-oltozot-a-foci-vebe-utan.htmlJapán válogatottja talán a foci vb legdrámaibb összecsapásában maradt alul Belgium ellen. 3:2-re kaptak ki, így búcsúzniuk kellett a nyolcaddöntőben. De ezt nem akárhogyan tették meg. TV + Sztárok--Foci vb: Íme a legjobb 8 csapat legszexibb szurkolólányaihttp://www.life.hu/intim/20180704-a-foci-vb-8-legjobb-csapatanak-szexi-szurkololanyai.htmlKedden Kolumbia együttese is búcsúzott a foci vb-től, miután a tizenegyeseket követően 3:4-re alulmaradtak Angliával szemben. Így mostanra megvan a legjobb 8 csapat, akik majd a negyeddöntőkben mérkőznek meg egymással. Lássuk, kik drukkolnak nekik! Intim--Sushit csináltak a foci-vb-n jósló polipból, Rabióbólhttp://www.life.hu/news/20180703-sushit-csinaltak-a-focivbn-joslo-polipbol-rabiobol.htmlEladta gazdája a piacon azt a polipot, amelyik korábban a foci-vb eredményeit jósolta meg. Sushi lett belőle. NewsOrigoFoci vb: Orosz balerinák fotóján ámul a világhttp://www.life.hu/kult/20180703-a-bolshoi-balett-tancosai-mobilon-neztek-a-spanyolorosz-meccset.htmlLassan 10 000 lájknál és több mint 7150 megosztásnál jár az a fotó, amelyen a Bolsoj Balett társulat táncosai egy mobilkijelző előtt izgulnak Oroszországért. Kult--Foci vb: Özil már a barátnőjével nyaral - Mindenki kiakadt!http://www.life.hu/csalad/20180703-mesut-ozil-santorinin-nyaral-a-baratnojevel-a-foci-vb-utan.htmlIsmét Mesut Özilre, a német válogatott játékosára haragszik a fél világ. Pár nappal azután, hogy a világbajnoki címvédő Nationalelf elszenvedte történelme eddigi legnagyobb égését, és a csoportjából sem jutott tovább, a csapat kulcsembere boldogan szelfizett szerelmével. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.