Vanílialila: ez a hajszín lesz az őszi szezon legnagyobb kedvence

Forrás: Instagram/chrisweberhair -
haj hajszín ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tudtuk, hogy ősszel visszatérnek a kardigánok, a műszőrmék és a tweed anyagok, egyvalamit azonban nem láttunk jönni: a frissen berobbant új hajtrendet. Viszont ezzel sem kellett sokáig szemeznünk, hogy beleszeressünk. 

Ez az új szín nem más, mint a Vanilla Lilac, azaz a vanílialila. Tökéletesen eltalált árnyalatok összjátékából áll össze, és olyan kellemes látvány, olyan puhaság és szépség van benne, ráadásul kiváló kontrasztot ad a szezon nagy kedvenceihez, a bőrkabáthoz és a bordó rúzshoz is.

Vanílialila hajszín az idei ősz slágere Forrás: Instagram/chrisweberhair

A nyár végével, ahogy egyre hűvősebb van, általában inkább a sötétebb hajszínek felé tendálunk. Nem véletlen, hiszen az őszi szezonban a sminkszínekben, de a ruhatárunkban is a sötétebb, mélyebb árnyalatokat keressük. Ebben a tipikus forgatókönyvben mutat most valami egészen újat és nyújt némi változatosságot, frissességet ez a hajtrend. A csodás árnyalatot Chris Weber fodrász álmodta meg.

Forrás: Instagram/chrisweberhair

A hullámos bob fazonon bemutatott új trend a töveknél a barna árnyalatait rejti a fahéjtól a vaníliáig, majd a haj végéhez érve a pasztell-lila veszi át az uralmat. Tökéletes az összhang a különböző színek között, igazi élmény elmerülni bennük a borongós hétköznapokban. Plusz előnye, hogy nagyon kellemes kontrasztokat érhetsz el vele, akár egy bordó rúzzsal vagy egy műbőr szereléssel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.