Katalin hercegné Diana ikonikus tiarájában tündökölt: fotó

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Wpa Pool -
fotó tiara Diana hercegné Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin úgy döntött, hogy egy hivatalos eseményre Diana egyik ikonikus ékszerét veszi fel: így festett a hercegné.

Katalin hercegné férjével és a királynővel együtt vett részt egy banketten, amelyet a holland királyok tiszteletére tartottak. Erre az eseményre választotta Katalin Diana egyik ikonikus darabját, vagyis a szívek királynőjének csillogó tiaráját.

Csodásan festett Katalin Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Wpa Pool

Ez az a tiara, amelyet Diana a leggyakrabban viselt. Az ékszert 1914-ben készítette Garrard, a királyi ékszertervező Mária királyné – II. Erzsébet apai nagyanyja – tervei alapján. A királyné 1981-ben ajándékozta Dianának esküvője alkalmából.

Íme, Diana a tiarában Forrás: Getty Images/1983 Anwar Hussein/Anwar Hussein
Villámgyors manikűr 10 perc alatthttp://www.life.hu/trend/20181015-villamgyors-manikur-10-perc-alatt.htmlA köröm- és kézápolás akár egy kellemes énidős elfoglaltság is lehet, de olyan helyzet is előfordulhat, hogy nincs időnk a kényeztetésre, nagyjából 10 perc alatt kell tökéletessé varázsolni a körmeinket. Ehhez adunk most tippeket. TrendOrigoÚjra ledobta a textilt Iszak Eszti: fotóhttp://www.life.hu/trend/20181023-ujra-ledobta-a-textilt-iszak-eszti.htmlIszak Eszti a közösségi oldalán ismét ledobta a textilt a rajongói legnagyobb örömére. TrendOrigoŐszi esküvőre vagy hivatalos? Ilyen ruhát válassz!http://www.life.hu/trend/20181017-ilyen-ruhat-valassz-oszi-eskuvore.htmlHabár manapság is a tavaszi és a nyári esküvők a leggyakoribbak, egyre többen megtalálják az őszi és téli szezonban is azt a szépséget, amiért ekkorra időzítik a nagy napot. Megmutatjuk, milyen ruhák között válogathatsz, ha te is mostanában vagy hivatalos esküvőre. TrendOrigoÖrdög Nóra víz alatt, bikiniben mutatta meg törékeny idomait: fotóhttp://www.life.hu/trend/20181023-ordog-nora-viz-alatt-bikiniben-mutatta-meg-torekeny-idomait-foto.htmlÖrdög Nóra a hosszú hétvégén családjával wellnessezni indult, ahonnan csak úgy ontják a cuki fotókat. Ezúttal Nórit leshetjük meg, ahogy a víz alatt pózol. Trend--Így néz ki egy hónappal a szülés után Rachel Weiszhttp://www.life.hu/trend/20181022-igy-nez-ki-egy-honappal-a-szules-utan-rachel-weisz.htmlDaniel Craig és Rachel Weisz egy hónappal ezelőtt tudatta a világgal, hogy megszületett első közös gyermekük. Az újdonsült anyuka most először vett részt a szülés óta vörös szőnyeges eseményen. Trend--Heti trendjelentés: Lady Gaga mindenkit megríkatott a ruhájávalhttp://www.life.hu/trend/20181019-heti-trendjelentes-szerepel-benne-lady-gaga-katie-holmes-katy-perry.htmlA fodrok és tollak tömegéből Lady Gaga tűnt ki stílusával. Az énekesnő az ELLE Women in Hollywood gálán ríkatta meg beszédével a közönséget, amiben például arra is magyarázatot adott, miért ilyen outfitet választott az eseményre. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.