Adrienne Koleszár, Németország legszexibb rendőrnője magyar származású

szexi Insta-sztár rendőrnő rendőr Instagram Adrienne Koleszár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi Instagram-sztár Adrienne Koleszár magyar származású német rendőrnő, akit Németország legszexibb rendőrnőjeként tartanak számon. Hamarosan világ körüli útra indul, ám utána visszatér eredeti hivatásához. 

Kevesen mondanák meg, hogy az Instagram gyönyörű sztárja, Adrienne Koleszár hivatásból üldözi a bűnözőket. Németország legszexibb rendőrnője ugyanis a közösségi oldalon hatalmas népszerűségnek örvend.

A Blikk a német Bild információira hivatkozva azt írja, hogy Adrienne már Németországban született, édespja azonban magyar állampolgár. A fiatal nő szebbnél szebb fotókkal örvendezteti meg több mint félmillió rajongóját. Most világ körüli útra indul, utána azonban visszatér a rendőrség kötelékébe. Olyan állomásokat érint majd útja során, mint Dubaj vagy épp Florida.

„Most valóra váltom az álmaimat, de januártól visszatérek a rendőrséghez: szeretek zsaru lenni, az is akarok maradni” – mondta a Bildnek a rendőrnő.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

LÜCKENFÜLLER | happy Monday. morgen Dienstag. Ende.

Adrienne Koleszár (@adrienne_koleszar) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.