Heti trendjelentés: lepukkant külsővel mutatkozott Vanessa Hudgens

street style trendjelentés vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2019 első hete nem bővelkedett vörös szőnyeges eseményekben, így leginkább street style fotókból válogattunk, ezekkel indítjuk az új évet.
  • Justin Bieber felesége igencsak sportosan kezdte az új évet: egy Bulls kabátban kapták le a lesifotósok Los Angelesben. A pufidzsekihez magas derekú farmert és Converse cipőt választott, és hogy egy igazán drága darab se hiányozzon az outfitből, egy Chanel táskát is magával vitt.
Hailey Baldwin Forrás: NORTHFOTO/ROL/X17online.com
  • Novemberben született meg Diane Kruger első gyermeke. A 42 éves színésznőt azóta többször is lefotózták babakocsit tologatva. Habár ez a fazonú sapka nem a kedvencünk, de a világos teddykabáthoz szuper választás volt az élénk színű sál.
Diane Kruger Forrás: NORTHFOTO/TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com
  • Talán már az estére készült ezzel a metálos csillogású nadrággal az év utolsó napján Vanessa Hudgens, a Disney Channel egykori sztárja. De hiába volt rajta flitteres nadrág és bunda, az összhatás mégis elképesztően lepukkantra sikerült.
Vanessa Hudgens Forrás: NORTHFOTO/TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com
  • Úgy látszik, a bársony idén is trend marad. A brit tehetségkutató, a The Voice eseményén Jennifer Hudson kristályokkal és egy csipkerátéttel díszített bársonyruhában jelent meg. Fantasztikusan állt neki ez a darab, ahogy a selyemszalaggal díszített cipő is, nem beszélve a rúzsról, ami pedig kellemes színt hozott az outfitbe.
Jennifer Hudson Forrás: Getty Images/WireImage/Karwai Tang

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.