Heti trendjelentés: a 70 éves modell, Maye Musk mindenkit leiskolázott a vörös szőnyegen

Maye Musk Stella Maxwell trendjelentés vörös szőnyeg Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét legizgalmasabb vörös szőnyeges eseménye a Fashion Los Angeles Awards volt, ahol meglepetések is akadtak: Lady Gaga outfitje például mindenkit meghökkentett. Következzenek a legemlékezetesebb ruhák a gáláról! 
  • Lady Gaga fejőlányruhája szokatlan választás volt az énekesnőtől. A gagás stílusérzéket ezúttal a sminkben sem éreztük, a narancs rúzs mellé pink szemfestést választott az énekesnő, a strasszokat és a fülbevalóját pedig mintha a búcsúban lőtte volna. Ez az összeállítás nekünk most nagyon nem jött be.
Lady Gaga Forrás: Getty Images
  • 54 évesen nem kellene, hogy annyira elgyötört legyen az ember, mint Courtney Love. Kurt Cobain özvegyének megjelenése összességében elég ijesztő volt. Az egy dolog, hogy a ruha sem állt igazán jól neki, de rendetlen volt az egész külseje.
Courtney Love Forrás: Getty Images
Rosie Huntington-Whiteley Forrás: Getty Images
  • Elon Musk nevét sokan ismerik, édesanyja, Maye Musk nevét azonban kevesebben. Pedig a 70 éves asszony, a tízszeres nagymama igazi szupermodell. A Vogue és a Harper's Bazaar címlapján is szerepelt, de a Cover Girl és a Swarovski is felkérte már kampányhoz, illetve kifutón is rendszeresen megjelenik. A Fashion Awards-gálán is ő volt az egyik legragyogóbb csillag: megjelenése eleganciát, nőiességet, méltóságot sugároz.
Maye Musk Forrás: Getty Images
  • A másik nagy kedvencünk a díjátadó gálán Stella Maxwell volt. Kristen Stewart exbarátnője egy tweed mintás Versace ruhát viselt arany kiegészítőkkel. Fantasztikusan állt neki az összeállítás, imádtuk!
Stella Maxwell Forrás: Getty Images
A kényelmes magas sarkú három titkahttp://www.life.hu/trend/20190321-a-kenyelmes-magassarku-titkai.htmlNem is egy olyan női ruhadarab és kiegészítő van, amiről erősen él a tévhit, hogy kényelmetlen. Ilyen a magas sarkú cipő is, ami a nőies öltözködés egyik ikonikus darabja. Ha nem szeretnél lemondani róla, viszont a kényelem számodra elsődleges fontosságú, akkor a következő tippeket kell megfogadnod. TrendOrigoA 10 legvibrálóbb szín 2019 tavaszára http://www.life.hu/trend/20190320-a-10-legvibralobb-szin-2019-tavaszara.htmlIdén tavasszal nem lesz hiány vibráló színekből. A sárgák, a pirosak, a pinkek mellett egy-egy vibráló kék és zöld árnyalat is helyet kapott a legtrendibb színek között. Mutatjuk őket! TrendOrigoA legdurvább melltartóbakikhttp://www.life.hu/trend/20190318-a-legdurvabb-melltarto-bakik.htmlA melltartó egy igencsak megosztó ruhadarab. Van, aki kifejezetten szereti, és minél többet szeretne belőle, de van olyan nő is, aki csak kényszerből hordja, egy szükséges rossznak tartja. Bárhogy is legyen, ha melltartót viselsz, akkor viseld jól, az alábbi hibákat pedig messziről kerüld el. TrendOrigoHeti trendjelentés: Meghan Markle meseszép kismamahttp://www.life.hu/trend/20190314-heti-trendjelentes-szerepel-benne-meghan-markle-hailey-baldwin-gigi-hadid.htmlA héten viszonylag kevés vörös szőnyeges esemény volt, de szerencsére így sem maradtunk izgalmas outfitek nélkül. Mutatjuk a legemlékezetesebb darabokat! Trend--Körömfestés kezdőknek: ötféle vidám tavaszi mintahttp://www.life.hu/trend/20190311-manikur-kezdoknek-vidam-tavaszi-mintak.htmlOlyan látványos, mégis könnyen elkészíthető tavaszi manikűröket hoztunk, amelyeknek kezdőként is bátran nekiállhatsz. A sikerélmény garantált! TrendOrigoParfümök, amelyeket 2019-ben ki kell próbálnodhttp://www.life.hu/trend/20190312-a-legjobb-parfumok-amiket-muszaj-2019ben-kiprobalnod.htmlChristian Dior szerint "a nő parfümje többet árul el róla, mint a kézírása". Coco Chanel pedig egyenesen azt mondta: "A nőnek, aki nem használ parfümöt, nincs jövője". Kár lenne kockára tenni a jövőnket, inkább felkutattuk azokat a parfümöket, amelyeket 2019-ben egyszerűen muszáj kipróbálni. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.