Ngoc Trinh vietnami modell hatalmasat villantott merész ruhájában a cannes-i filmfesztiválon

Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Andreas Rentz -
modell Cannes Vietnám Ngoc Trinh fenék Cannes-i filmfesztivál szemérem villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sorra vonultak a hírességek a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén. Ngoc Trinh vietnami modell pedig minden fotós figyelmét elrabolta. Olyan merész ruhát vett fel, hogy szinte mindent megmutatott a testéből.

Az egész feneke és szinte a szeméremdombja is látható volt a cannes-t filmfesztivál vörös szőnyegén Ngoc Trinh vietnami modellnek.

Ngoc Trinh mosolyogva vonult Cannes-ban Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Andreas Rentz

A csodaszép nő úgy gondolta, nem kelt elég nagy hatást egy szokványos estélyi ruhában, így testének szinte minden porcikáját igyekezett megmutatni. A falatnyi fekete anyag, amely semmit nem takart, rabul ejtette a fotósokat, számtalan kép készült róla.

Ngoc Trinh ellopta a show-t Forrás: WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein

Helen Mirren kipróbálta a rózsaszín hajat – fotóhttp://www.life.hu/trend/20190522--helen-mirren-kiprobalta-a-rozsaszin-hajat.htmlHelen Mirren 73 évesen próbálkozott extrémebb hajszínnel, és nagyon jól áll neki. Trend--A hasvillantás királynője: Jennifer Lopez megmutatta, hogyan viseljük a crop topothttp://www.life.hu/trend/20190521-a-hasvillantas-kiralynoje-jennifer-lopez-megmutatta-hogyan-viseljuk-a-crop-topot.htmlAz ezredforduló környékén, a kései '90-es években volt kifejezetten nagy divat a crop top. A hasvillantós pólók aztán 2011-ben visszatértek a kifutókra, onnan pedig a vörös szőnyegre, majd a fast fashion üzletekbe. Jennifer Lopez a '90-es években is szívesen hordta ezt a ruhadarabot, de az elmúlt években újra nagy kedvence lett. TrendOrigoMalacmintás, rózsaszín pulóverben lépett színpadra ByeAlex: fotóhttp://www.life.hu/trend/20190521-malacmintas-rozsaszin-ruhaban-lepett-szinpadra-byealex-foto.htmlByeAlex egy kismalacos pulóverben állt színpadra. TrendOrigoMiniruhában szexizett Keresztes Ildikó: fotóhttp://www.life.hu/trend/20190521-miniruhaban-szexizett-keresztes-ildiko.htmlKeresztes Ildikó csodásan néz ki friss fotóján. Trend--Indul az esküvői szezon! Ruha- és nászajándék-etikett http://www.life.hu/trend/20190520-indul-az-eskuvoi-szezon-ruha-es-naszajandek-etikett.htmlAz esküvői szezon nem csak a házasulandó pároknak jelenthet komolyabb kiadást. Akkor is érdemes kicsit számolgatni, és előre felkészülni anyagilag, ha vendégként vagy hivatalos a nagy napra. Főleg, ha abban a korban vagy, hogy akár két-három baráti lagzi is jut egy nyárra. TrendOrigoMellvillantós fürdőruha a legújabb őrület – fotóhttp://www.life.hu/trend/20190521-mellvillantos-furdoruha-a-legujabb-orulet.htmlA legújabb fürdőruhák alig takarnak valamit a női idomokból: ennél apróbb bikiniket már nem lehet felvenni. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.