Kiakadt az internet népe azon a ruhán, ami úgy néz ki, akár egy krumpliszsák

krumpli ruha internet zsák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel 100 ezer forintért árulnak az interneten egy ruhát, amely úgy néz ki, akár egy krumpliszsák.

Az ASOS piacra dobott egy különleges szabású ruhát. Online akciósan közel 300 ezer forintért lehet megvásárolni. A darab kissé átlátszó, és meglehetősen hasonlít egy krumpliszsákhoz.

Az internet népe ki is akadt, sokan nevetségesnek tartják, hogy ilyenért ennyi pénzt kérnek el – számolt be róla a Mirror.

Ez az a bizonyos ruha Forrás: ASOS
Frissítő illatmámor nyárra: parfüm helyett testpermethttp://www.life.hu/trend/20190730-parfum-helyett-testpermet-frissito-illatmamor-nyarra.htmlA fullasztó nyári hőségben előfordulhat, hogy a könnyedebb, légies illatú parfümünket sincs kedvünk magunkra fújni, mert azt is túlságosan testesnek, fojtónak érezzük. A parfümökben ráadásul alkohol van, ami bánthatja a nyári melegben a bőrünket, és foltot is hagyhat rajta. Parfümök helyett válts inkább testpermetre, ami nemcsak illatos, de még fel is frissíti a testedet és a lelkedet. Mutatjuk is a kedvenceinket! TrendOrigoMég mindig hódítanak a szőrös papucsok – Neked bejön ez a trend?http://www.life.hu/trend/20190729-szoros-papucsok-trendje.htmlKorábban összeszedtük azokat a szandál- és papucsfazonokat, amiket a legjobban kedvelünk 2019 nyarán. Kedvenceink listájában ugyan nem szerepelt, pedig 2016 óta a mai napig is tartja magát, sőt egyre vadabb lett a szőrös papucsok trendje. TrendOrigoSminkbakik, amelyek öregítenek http://www.life.hu/trend/20190710-sminkbakik-amik-oregitenek.htmlA smink egy igazán csodás lehetőség a nők kezében, ha tudnak vele élni. Hiszen kiemelhetjük vele a legszebb vonásainkat, illetve elterelhetjük a figyelmet a kevésbé előnyös részekről. Rosszabb esetben azonban olyan sminkbakikat is elkövethetünk, amelyek éveket verhetnek a korunkra, így lehetőleg kerüljük el őket. TrendOrigoA szépség sokszínűségét mutatja be egy amerikai kampány: galériahttp://www.life.hu/trend/20190724-a-szepseg-sokszinuseget-mutatja-be-egy-amerikai-kampany.htmlEgy olyan kampány indult nemrég a tengerentúlon, amely azt hivatott bemutatni, a szépség mennyire sokszínű. TrendOrigoA kor csak egy szám – Sármos férfimodellek 50 feletthttp://www.life.hu/trend/20190711-sarmos-es-vagany-ferfimodellek-50-ev-felett.htmlA legtöbb férfinak kifejezetten jót tesz a kor. A korral jön az érettség, a sárm, és sok esetben a stílus is. Ezek a férfimodellek is ezt bizonyítják! TrendOrigoKylie Jenner fürdőruhába bújt, mégis meztelen – fotóhttp://www.life.hu/trend/20190719-kylie-jenner-furdoruhaba-bujt-megis-meztelen-foto.htmlKylie Jenner ezúttal is meghökkentette követőit. Egyrészes fürdőruhába bújt, mégis meztelennek látszik. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.