Daniella és Péter igazán belemerültek az edzésbe – deepWORK órán jártunk!

torna szántó daniella fogyás életmódváltás új élet projekt menyasszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahhoz, hogy Daniella ne érezze egyhangúnak az edzéseket, és ez így is maradjon az augusztusi esküvőjéig, a Vitalteam edzői mindig próbálják újfajta mozgásokkal feldobni a a fogyni vágyó lány edzéstervét. Ezen a héten egy új, különleges csoportos órát fedeztek fel Daniellával a Fitness&More-ban, ami máris nagy népszerűségre tett szert országszerte az edzőtermekben – ez a deepWORK. 

A deepWORK egy olyan mozgásforma, amivel változatos módon tágíthatod a határaidat. Saját definíciója szerint egy holisztikus, funkcionális tréning. De mi is ez valójában? Nézd meg Daniella és Péter első óráját!

Az edzéseken kardio- és erőgyakorlatok váltják egymást, kiegészülve légzés gyakorlatokkal, ahol mindenki a saját légzése adta ritmusra dolgozik. A Yin-Yang filozófiát követve az egy órás tréningen belül ellazulásra és feszülésre készteti a különböző izomcsoportokat. A deepWORK fizikailag és szellemileg is feltölt, köszönhetően az összetett rendszernek, ami mindenki számára befogadható, és könnyen végezhető.

A Vitalteam tanácsa: Ne hanyagold el az erősítést sem, ha fogyni szeretnél!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.