munkahely szántó daniella fogyás új élet projekt rajtaütés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Daniella a Budapesti Műszaki Egyetemen, a dékáni hivatalnál dolgozik. Edzői, Kropkó Péter és Gajdos Tamás, a Life.hu sztárszerzői meglepték őt a munkahelyén.

A két tréner egyrészt arra volt kíváncsi, hogy Daniella a hétköznapokon is betartja-e a dietetikus által előírt kalóriamennyiséget, másrészt pedig arra, hogy a főnöke, kollégái észleltek-e bármilyen változást Daniella munkateljesítményén.

Építs be te is a mindennapjaidba néhány jó szokást, amitől fittebb lehetsz!

Izomláz gyötör? Ezt tedd ellene!http://www.life.hu/ujelet/daniella/20140520-szanto-daniella-a-kezdj-uj-eletet-a-life-hu-val-fogyni-vagyo-menyasszonya-az-izomlazrol-mesel.htmlSzántó Daniella, a Life.hu fogyni vágyó menyasszonya a Facebook-oldalán feltett kérdésekre videoüzenetben válaszol. Ezúttal az izomlázzal kapcsolatban tettetek fel neki kérdést. Daniella--Elképesztő változás: a fogyás nagymestere belehúzott!http://www.life.hu/ujelet/daniella/20140516-elkepeszto-valtozas-a-fogyas-nagymestere-szanto-daniella-a-kezdj-uj-eletet-a-life-hu-val-fogyni.htmlDaniella, a Kezdj új életet a Life.hu-val fogyni vágyó menyasszonya ezen a héten meglepő eredményekkel állt elő.DaniellaFotó: Hámori Zsófia/Life.huHárom világsztár, három bombatest - íme, a titkuk!http://www.life.hu/ujelet/daniella/20140507-igy-esznek-a-sztarok.htmlNekik mindig a legjobb formájukat kell hozniuk, a túlsúly azonnal meglátszik rajtuk: a kamerák kereszttüzében élnek. Három sztárt és három diétát mutatunk be, amelyből kiderül, hogy azoknak, akiknek igazán fontos a jó alak, hogyan lesz tökéletes a testük. Egy biztos, nem alkalmi fogyókúrázók, hanem az egészséges életmód és a rendszeres mozgás hívei. Penélope Cruz a mediterrán diétát, Scarlett Johansson a makrobiotikát, míg Madonna a makrobiotikát és a zónadiétát is követi. DaniellaAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.