szántó daniella fogyás szelfi új élet projekt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majdnem 4 hónapja tart a Life.hu Kezdj új életet programja, amelynek célja, hogy az olvasók közül kiválasztott résztvevőket segítse nagy álmuk elérésében. 

Daniella, aki az augusztusi esküvőjére szeretne bomba nő lenni, elkötelezetten halad a célja felé, betartva a Life.hu szakértői csapatának tanácsait, még a Vitalteam edzők, Kropkó Péter Ironman és Gajdos Tamás atléta időnként extrém edzés ötleteire is abszolút nyitottan. Daniella lekesen próbál ki minden új mozgásformát, mert jól tudja, hogy a fejlődés egyik fontos kritériuma, hogy a testet változatos terhelésnek tegyük ki, így biztosan nem fog megrekedni a fogyásban. Ti is láthatjátok saját szemetekkel a 2 hetente közzétett selfie fotókon, hogy a változás mennyire látványos. Most éppen 15 kg-nál tart, átlagosan fél kg-ot fogy hetente. Edzői és a Life.hu szakértői, Szily Nóra és Takács Nóra is az egészséges önkép és az egészséges életmód fontosságát hangsúlyozzák a lánynak, tehát, hogy ne legyenek irreális elvárásai magával szemben, illetve semmilyen drasztikus eszközt ne vessen be csupán a fogyás miatt, a testi és lelki egészség a legfontosabb.

Daniella így nyilatkozott legutóbb:

„Megvan a bűvös 15-ös, jöhet a teljes kiőrlésű pizza! :) Most már csak heti fél kiló megy le, bár most vizsgákra készültem, így a kevésbé megterhelő sportokat választottam. Ha lementek a vizsgák, rákapcsolok, és remélem, hogy lemegy még néhány kiló az esküvőig. De ha nem, akkor majd azután. :) Most elégedett is vagyok, mert 15 kiló az mégiscsak 15 kiló, de az utóbbi két hét teljesítménye hagy némi kívánni valót maga után.”

Íme, a hosszú kapcsolat titkahttp://www.life.hu/ujelet/daniella/20140611-daniella-a-kezdj-uj-eletet-fogyni-vagyo-menyasszonya-elarulta-szerinte-mi-a-hosszu-kapcsolat-titka.htmlSzántó Daniella, a Kezdj új életet a Life.hu-val fogyni vágyó menyasszonya elárulta, hogy szerinte mi a hosszú kapcsolat titka.Daniella--100 százalék zsírégetéshttp://www.life.hu/ujelet/daniella/20140606-szanto-daniella-a-kezdj-uj-eletet-fogyni-vagyo-menyasszonya-mogott-suru-het-all.htmlSzántó Daniella, a Kezdj új életet a Life.hu-val fogyni vágyó menyasszonya ezen a héten mindent beleadott! Bízunk benne, hogy mindez meg is látszik majd a következő méréskor - és ismét jó néhány kilóval kevesebbet mutat majd a mérleg nyelve. Ha ilyen jól halad a lány a fogyásban, biztosan valóra válik az álma: a Life.hu és a Vitalteam segítségével bombaformába kerül majd augusztusi esküvőjére.DaniellaFotó: Hámori Zsófia/Life.huEz zsír! - de... transz?http://www.life.hu/ujelet/daniella/20140603-mik-azok-a-transzzsirok-mire-jok-es-mennyit-erdemes-bevinni-a-szervezetunkbe-beloluk.htmlKi ne falta volna lelkesen gyermekkorában a zsíros kenyeret vagy a sült szalonnát a tábortűznél? Azt hiszem, mindannyian így voltunk ezzel és eszünkbe sem jutott azon gondolkodni, hogy ezzel éppen koleszterinszintet növelünk-e, vagy épp csak az éhségünket csillapítjuk. Daniella--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.