rajongó új élet projekt üzenet albert kinga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kinga rajongói aggódtak Kingáért az elmúlt időszakban. Számos üzenettel igyekeztek lelket önteni a mellrákból felgyógyult sportolóba, aki el is érzékenyült a rajongói levelek olvasása közben. 

Kropkó Péter edző, a Life.hu sztárszerzője Kinga képességeit elismerő megható szavai után már nem igen maradt kétséges, hogy Albert Kinga folytatja a felkészülést a Vivicittára. A Kezdj új életet a Life.hu-val kiválasztottja otthonában fogadta a Life.hu csapatát és bejelentette: visszatér és edzőjével folytatja a felkészülést. Kinga megnézte férje, Tamás meglepetés videóját is, melyben jelképesen km-eket gyűjtött feleségének és felolvasta a legmeghatóbb rajongói üzeneteket is, melyek elvonulása alatt erőt adtak neki, hogy ne adja fel.

Tudtad, hogy az edzés jót tesz a párkapcsolatodnak is?

Gyere el és biztasd Kingát te is!

Március 29-én, szombaton reggel 10 órakor találkozzunk a Margitszigeten és fussunk együtt Kingával, Kingáért! Találkozhatsz Kinga edzőivel és értékes ajándékokat is nyerhetsz! Várunk szeretettel!

Nem csak Kinga az, aki a Vivicitta 10 km-es távjára készül. Gájer Bálint előadóművész is erre a távra készül gőzerővel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.