Olaszország új élet projekt rablás albert kinga Róma futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kinga és férje múlt héten Rómában járt. A városnézés és a pihenés mellett volt még egy komolyabb tervük is, amiért az olasz fővárosba érkeztek: hogy mindketten részt vegyenek a Róma Maratonon. Felhőtlen kikapcsolódásukat útjuk végén viszont egy sajnálatos eset zavarta meg: Kingát kirabolták pont a hazautazás előtt! Férje azonban, akár egy szuperhős, akcióba lendült, és hihetetlen módon visszaszerezte felesége tárcáját!

Kinga, a Kezdj új életet a Life.hu-val főhőse, hogy kipihenje az elmúlt nehéz időszak fáradalmait, férjével, Tamással a múlt héten néhány napra Rómába utazott. A gyönyörű városban elsősorban pihenést és városnézést terveztek, de mivel Kinga keményen edz a Vivicittára, elhatározta, hogy teljesíti a Róma Maraton 5 km-es távját is. Éppen 3 héttel a nagy kihívás előtt, ahol Kinga a Vitalteam segítségével a 10 km-es távra készül, a római verseny jó alkalom, hogy kipróbálja magát egy igazi nagyszabású futóversenyen. A végén úgy alakult, hogy mivel Tamás a 42,195 km-es táv utolsó 8 km-e előtt kimerült, Kinga csatlakozott hozzá, hogy lelket öntsön bele, és az utolsó 8 km-t együtt tette meg a pár!

Forrás: Kinga

Kingáék római vakációja sajnos nemcsak a turista programok és a maraton miatt volt eseménydús, hanem mert éppen a hazaút előtt nem sokkal egy helyi zsebtolvaj kirabolta őket! Tudd meg a részleteket Kinga nem mindennapi római kalandjairól!

Forrás: Kinga

Futásnak eredtek: Kinga és a rajongói közös edzésehttp://www.life.hu/ujelet/kinga/20140329-futasnak-eredtek-kinga-es-a-rajongoi-kozos-edzese-a-margitszigeten.htmlA korábbi "Fuss te is Kingával" felhívásunk kapcsán sok barát, rajongó és sportoló döntött úgy, hogy szombat reggel együtt funak Kingával, Kingáért a margitszigeti atlétikai pályán. Az egészségügyért felelős államtitkár, Szócska Miklós pedig már a helyszínre is egyenesen futva érkezett. KingaFotó: Hámori Zsófia/Life.huKinga vidám visszatérésehttp://www.life.hu/ujelet/kinga/20140325-kinga-vidam-visszaterese-ezuttal-lovagolni-kisertuk-el.htmlMiután edzőivel tisztázták a félreértéseket, Kinga - alig két héttel azután, hogy a Naplás-tavi futóversenyt követően a Vitalteam mozgáskoordinátorai kisebb lelki traumát okoztak neki a Vivicittán tőle elvárt 10 km bejelentésével - visszatért a rossz emlékű esemény színhelyére. KingaOrigoMegtanulni a jelenben élni - interjú Kingávalhttp://www.life.hu/ujelet/kinga/20140325-megtanulni-a-jelenben-elni-interju-kingaval-a-kezdj-uj-eletet-a-life-hu-szereplojevel.htmlKropkó Péter, az 51-szeres Ironman szerint Kinga olyat csinált, melyet az ország 93 százaléka nem: megfordította a sorsát, életmódot váltott. A Life.hu mozgáskoordinátora, Kinga edzője elfogadta volna, ha Kinga nem folytatja, de szerencsére nem ez történt. Albert Kinga, aki a tavalyi év végén még kemoterápiát kapott, idén már a Vivicittára készül. A célhoz vezető úton azonban lehet és megbocsátható elfáradni. Albert Kingával a pozítív gondolkodásról beszélgettünk.Kinga

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.