Kinga kész a kihívásra

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
futóverseny mellrák kihívás új élet projekt albert kinga futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan véget ér a hosszú felkészülési időszak – Kinga a Vitalteam szakértői szerint is meglepően eredményes munkát végzett. Néhány nappal a Telekom Vivicitta futóverseny rajtja előtt Gajdos Tamás és Kropkó Péter mozgáskoordinátoroknak már nem is a 10 km teljesíthetőségéről kellett őt meggyőzniük, inkább csak a "finomhangolással" foglalkoztak. 

Az utolsó közös edzésen már inkább a versenyre való rákészülésről beszélgettek. Nem mindegy ugyanis természetesen, hogy mit csinál, eszik, iszik és főképp, hogy mennyit pihen egy ilyen kihívásra készülő sportoló. Kingát nem volt nehéz lebeszélni arról, hogy bármilyen intenzív mozgást is végezzen az utolsó napokban.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Ilyenkor már a testi-lelki regenerálódásé, a feltöltődésé a főszerep. Néhány kilométer könnyű kocogásnál és gimnasztikánál többet már nem kell és nem is szabad végezni. A Vitalteam és a Life.hu szakértői már az elmúlt héten is igyekeztek minél több üdítő edzésformát és pihentető és programot kitalálni Kingának.

Támogasd a Rákellenes Liga munkáját!

Áprilisban a 13688-as számon a Telekom adományvonalát* hívók a daganatos betegségek megelőzését és gyógyítását segítő Magyar Rákellenes Liga munkáját támogatják.

További információk: www.fenntarthatosagimediaklub.hu, www.futanet.hu, www.telekom.hu, www.life.hu 

*A hello holnap! Adományvonal a 13688-as számon érhető el. A hívószám a Magyar Telekom vezetékes és mobiltelefon hálózatából is hívható. A hívás és az sms-küldés díja egyaránt 100 forint, amely összeg áfa-mentes és teljes egészében átadásra kerül a kedvezményezett szervezet részére (Domino feltöltő-kártyával kezdeményezett hívások kivételével, ahol a 27%-os áfa levonásra kerül). A szolgáltatás április 1.- április 30. között a Magyar Rákellenes Liga javára működik.
Kinga és Péter úgy ugrált, akárcsak a kengurukhttp://www.life.hu/ujelet/kinga/20140403-kinga-es-peter-ugy-ugralt-akarcsak-a-kenguruk.htmlA mellrákból felépült Kingát - aki egy ország példaképévé vált az elmúlt hónapokban - már csak néhány nap választja el a Vivicittától. A Vitalteam mozgáskoordinátorai és a Life.hu sztárszerzői, Kropkó Péter és Gajdos Tamás igyekeznek a végső hajrában olyan edzéseket szervezni neki, amik jó hatással vannak Kinga pszichéjére is. Most valami olyasmivel álltak elő, amihez hasonlót Kinga soha életében nem csinált még, és ami nemcsak jól megedzi, hanem teljesen kikapcsolja. KingaOrigoAz élet igenis habostorta!http://www.life.hu/ujelet/kinga/20140402-az-elet-igenis-habostorta-a-sugar-shop-uzeletben-jarunk-kingaval-hogy-egy-kicsit-kenyeztessuk-a.htmlA sok munkának meglett a méltó jutalma, végre! Örülhet Albert Kinga, a Kezdj új életet a Life.hu-val kiválasztottja. Edzői, Kropkó Péter és Gajdos Tamás szabadnapot adtak ma Kingának és elmentek egy cukrászdába. Így együtt ünnepelték Kinga eddigi kemény munkáját. Szerencsére a Life.hu mozgáskoordinátorai tudják, néha bűnözni is kell! KingaOrigoMegtanulni a jelenben élni - interjú Kingávalhttp://www.life.hu/ujelet/kinga/20140325-megtanulni-a-jelenben-elni-interju-kingaval-a-kezdj-uj-eletet-a-life-hu-szereplojevel.htmlKropkó Péter, az 51-szeres Ironman szerint Kinga olyat csinált, melyet az ország 93 százaléka nem: megfordította a sorsát, életmódot váltott. A Life.hu mozgáskoordinátora, Kinga edzője elfogadta volna, ha Kinga nem folytatja, de szerencsére nem ez történt. Albert Kinga, aki a tavalyi év végén még kemoterápiát kapott, idén már a Vivicittára készül. A célhoz vezető úton azonban lehet és megbocsátható elfáradni. Albert Kingával a pozítív gondolkodásról beszélgettünk.Kinga

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.