Előbb durran ki, minthogy szülne: Jessica Simpson hatalmasra dagadt

szülés Jessica Simpson babavárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jessica Simpson hamarosan szül - legalábbis reméljük, elnézve jelenlegi méreteit... Sokan már arra is gondoltak, hogy a fiatal énekesnő esetleg ikreket vár.

A várandóssága végén járó sztárt azonban még óriási hasa sem riasztja el attól, hogy kövesse a divatot - a napokban egy tíz centinél is magasabb platform cipőben intézte a napi dolgait. A leendő anyukáról készült képeket itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nézd meg, hogyan kerekedett ki ennyire Jessica! Kattints a képre!

Jessica hosszú ruhát viselt a hatalmas sarkú cipellő fölött, de még ebben a ruhában is pontosan látszódott óriási hasa, és az is, hogy Simpson kisasszony bizony többet is magára szedett a terhessége alatt, mint amennyi természetesen rakódik. Jessica méreteit elnézve így aztán elindultak a találgatások azzal kapcsolatban, hogy az énekesnő egy vagy több gyermeket hord-e a szíve alatt. Hízni persze könnyű a terhesség alatt, félő azonban, hogy a nagy túlsúly a babának sem tesz jót, a túlzásba vitt hízás következtében ugyanis a gyermek is elhízásra lehet hajlamos.
Úgy tűnik, Jessica ezzel nem törődik, ahogy azzal sem, hogy milyen cipőt visel. Nem ez volt az első eset ugyanis, hogy az állapotos énekesnő hatalmas sarkakon tipegett terhesen.

Ez zsír! 40 kilót fogyott a híresség! Kattints a galériáért!



A fejünkbe vettük, hogy lefogyasztjuk az országot!

Te hány kilótól szeretnél megszabadulni 3 hónap alatt?

Mondd el nekünk, és mi minden segítséget megadunk neked céljaid eléréséhez!
Már közel 500 000 kilónál tartunk!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.